Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боян Чуков: Изключително ниско ниво на срещите на Кирил Петков във Вашингтон! Унижение!

Това показва отношението на САЩ към васална България

May be an image of 1 person and sitting

Boyan Chukov

Епицентър: "Съветник на Байдън и Виктория Нюланд приеха Кирил Петков във Вашингтон".

Изключително ниското ниво, на което е приет българският премиер, релефно показва отношението на Вашингтон към васална България. В ролята на премиер да бъдеш приет от съветник по енергийните въпроси в Белия дом е даже в известен смисъл унижение. Както и да ти обърнат внимание координатор и подсекретар от американската администрация. Това е ниво за срещи с посланик, но не и премиер на "суверенна" държава, която се води "стратегически съюзник". Придружаването на Кирил Петков от двама български министъри и един зам. министър само може да ни натъжава. Картината срещу делегация от премиер, двама министри и един зам. министър да седи от страна на домакините един съветник... от гледна точка на протокола е меко казано гротескна.

P.S. Даже Антъни Блинкен май не е намерил време да се отбие за една бърза снимка и ръкуване с Кирил Петков, премиер на Република България.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!