Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иван Гарелов: Заливат ни с американски филми и песни, а българите копнеят за руското!

Иван Гарелов смята, че Студената война е жива и никога не е умирала!

Известният журналист, тв водещ и публицист Иван Гарелов е твърдо против цялата тази пропаганда, която се провежда срещу Русия през последните 30 години. Външни сили се опитват да я наложат, но се получава обратният ефект и неслучайно у нас има толкова много русофили и до днес.

В интервю за “24 часа” Гарелов разкри, че в наши дни продължават да си личат белезите на Студената война, която сякаш никога не си е отивала. Единствената разлика е, че преди 1989 г. се налагаше Русия като идеал за поведение и култура, а сега се налагат САЩ.

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

“Няма да забравя как Петър К., който беше коментатор по международни теми, осъждаше в ефир момчетата от “Бийтълс” и говореше за дългите им коси и поведението им, което описваше като упадъчно. Стигна дори дотам, че каза, че не били музикални. Да, точно така, “Бийтълс” не били музикални”, спомня си Гарелов за 60-те години на миналия век.

Мистър Панорама разкрива още, че цялата тази пропаганда тогава е накарала българите да искат американски филми, да слушат рок музика и да копнеят за модерните западни дрехи като дънки например.

ivan-garelov_600x390

Иван Гарелов не смята, че Студената война е приключвала

Той прави паралел с днес и установява, че пропагандата продължа с пълна сила. Този път обаче тя е с обратен знак.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Навсякъде ни заливат с американски неща и затова българинът търси руското.

“Гледат се само американски филми, слушат се песни на английски език, а българите търсят руските филми и песни. Така е било винаги. Каквото ти отнемат, него търсиш”, казва Гарелов.

Според него фактът, че за Русия се говори само отрицателно по нашите медии, е в основата да има толкова много русофили в България. Хората у нас са така устроени, че когато се опитваш да им наложиш нещо, те правят точно обратното, смята Иван Гарелов, който днес гони 80-те, но продължава да бъде активен в обществения живот и често прави политически анализи.

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Източник/ци: Иван Гарелов: Заливат ни с американски филми и песни, а българите копнеят за руското!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!