Следвайте "Буднаера" в Телеграм

С африкански заплати и пенсии изпразнувахте ли денят на Европа?

May be an image of 1 person, standing and text

С АФРИКАНСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ПРАЗНУВАТЕ ЛИ ДЕН НА ЕВРОПА?

Отново видяхме унижението на българските пенсионери. Да се редят часове наред пред офисите на поставените на колене от Министър Еконт "Български пощи", за да си получат мизерните пенсии. Инфлацията галопира, олио, сирене, кашкавал, хляб поскъпнаха драстично. Хората с ужас очакват сметките за ток, вода и топла вода. Много се отказват да пътуват заради скъпите горива.

А слушайки захлебващите от "Америка за България" американски мекерета, основен проблем на България са русофилите и патриотите, които напомнят, че важни са българските интереси, а не интересите на САЩ. По медиите слушаме за клети украинци, а в момента в Пловдив събират дарения за лечение на двегодишно българче. Там не разбрах Кирил Петков или Инджев да са дарили заплата. Българското не е модерно и либерално, нали!?!

Българският народ е поставен в контролирана мизерия от политици, на които вратовръзката им струва една средна пенсия. Бедният човек лесно се управлява. С няколко кредита и с мизерна заплата, той няма да посмее да изправи глава. Той няма да отиде на протест, защото вкъщи го чака семейството му....и кредитите. Не може да си позволи да остане без работа. Бизнесът е зависим от обществените поръчки. Контрол. Мечтата на АХ. Която постига днес обединена Европа - тотален контрол върху живота и мисленето ни.

Та, да попитам настроените евроатлантически, колко са ви заплатите и пенсиите? Не питам тези с грантовете от "Америка за България", а обикновените хорица, които плюят срещу русофилите и смятат Русия за виновна за мизерията им. Само където, когато бяхме с Русия, заплатите стигаха и оставаха пари от тях. И нямаше "Милка", но зеленчуци и плодове бяха качествени и български. Нямаше вносни дънки, но нямаше бездомни хора. Нямаше "Мерцедес", но тока и горивата бяха стотинки. Нямаше възможност да се пътува навсякъде, но нямаше българин, който да не можеше да си позволи почивка на морето през лятото.

А сега, скъпи българи, чувствате ли се европейци с африканските заплати и пенсии? Чувствате ли се европейци с прайдовете по улиците и крясъците на украински по шествията? Чувствате ли се европейци, когато трябва да събирате с касичка пари за операция на българско дете!?!

Без победа няма Европа. Без свобода няма нация. Без достойни доходи няма достоен живот. Без България - няма нищо!

Елена Гунчева

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!