Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков отврати и последния заблудил се българин, че е премиер на народа си. Скандалът с превозвачите показва самозабравил се простак

Кирил Петков отврати и последния заблудил се българин, че е премиер на народа си. Скандалът с превозвачите показва самозабравил се простак.

Кирил Петков отврати и последния заблудил се българин, че е премиер на народа си. Скандалът с превозвачите показва самозабравил се простак.

Скандалът около Кирил Петков и превозвачите, които представиха запис как се държи така наречения премиер показа колко зле е държавата и в какви ръце е попаднало управлението й. В записа се чува гласът на Петков да казва, че той решава какво да се говори и прави в МС и на който не му харесва,

знае къде е вратата. Народът има лимит на търпимост към хора, които са си повярвали толкова, че са се самозабравили. Тук става дума за премиер, който е отговорен за непосилните цени на газ, ток, храна, бензин. Безпрецедентният скандал дава право на масови протести до падане на това управление, което е вредно за всички българи.

Кристиян Коев

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кирил Петков отврати и последния заблудил се българин, че е премиер на народа си. Скандалът с превозвачите показва самозабравил се простак.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!