Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев зачеркна Янев заради „България е НАТО“, не иска втори Киро!


В Съединените щати призоваха за отстраняване на Байдън от власт

Стефан Янев няма да получи подкрепата на Румен Радев!

Отношенията с президента

Въпреки всичките спекулации, че „Български възход“ на Стефан Янев е новата президентска партия, това се оказва невярно. Румен Радев няма да подкрепи БВ, защото вече не се доверява така лесно на партиите.

След като се опари с „Продължаваме промяната“, президентът няма намерение да застава с авторитета си зад друга политическа формация, защото не иска отново той да излезе виновен за чужди грехове.

В момента мнозина обвиняват именно ген. Радев за безчинствата, които вършат Кирил Петков и Асен Василев, които взеха властта благодарение точно на президента. Въпреки че бившият летец се разграничи от тях и е срещу тях по основни въпроси, все още има обвинения към Радев, че той е отговорен за ситуацията в страната в момента.

Известният журналист Кеворк Кеворкян например написа във Фейсбук точно това. Според него Румен Радев сърба попарата, която сам си е надробил, макар чисто идеологически да няма големи съвпадения с Киро и Асен.

Затова този път президентът няма намерение да подкрепя която и да е партия. От това големият губещ е Стефан Янев, който се надяваше да дойде на власт като Кирил Петков – чрез авторитета на ген. Радев.

Румен Радев няма да застане зад Стефан Янев

Освен това държавният глава започнал да се съмнява в Янев, че ще стане вторият Просто Киро. Причина за това е изказването на бившия министър на отбраната, че „България е НАТО“.

Радев не бил съгласен с подобна формулировка, защото тя прави България зависима от НАТО, а според него България трябва да си гледа преди всичко собствения интерес и чак тогава този на НАТО.

Припомняме, че преди да стане премиер и Кирил Петков говореше, че България трябва да е независима и да не изпълнява сляпо всичко, което от ЕС й заповядат. В момента обаче се опитва да угоди с всички сили на ЕС и САЩ.

За да не го изкарат отново виновен, ако и Стефан Янев се провали пред народа, Румен Радев се е дистанцирал от него.

Все пак президентът няма да стои и да гледа безучастно как ПП съсипва държавата. Той отново ще се опита да вземе цялата власт, като свали правителството и сформира служебен кабинет.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: Радев зачеркна Янев заради "България е НАТО", не иска втори Киро!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!