Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Съединените щати призоваха за отстраняване на Байдън от власт

/Поглед.инфо/ Водещият на Fox News призова Байдън да бъде отстранен от власт заради заплахата от ядрена война

Водещият на Fox News Тъкър Карлсън смята, че американците, включително тези, които гласуваха за Джо Байдън на президентските избори в САЩ, са разочаровани от работата му и е малко вероятно да получат това, което са очаквали от неговото управление.

„Честно казано, Джо Байдън е безпрецедентна катастрофа за Америка“, каза журналистът, цитиран от РИА Новости. – И това не е преувеличение. Никога досега някой не е правил подобно нещо като Байдън на страната ни."

В същото време Карлсън отбеляза, че за по-малко от 1,5 години на власт ръководителят на Белия дом успя да срине фондовия пазар, да провокира хранителни и миграционни кризи, позволи скока в нивото на насилие и наркомания в страната , а също така въвлече САЩ в конфликт с Русия.

„Всички тези очевидни и доста измерими престъпления са дело на Джо Байдън“, смята телевизионният водещ.

Той каза още, че военната помощ за Украйна е довела до сериозни проблеми за американската икономика и отбранителна система, а самият Байдън очевидно не осъзнава колко опасна е ситуацията.

„Президентът призова Конгреса да отпусне допълнителни 33 милиарда долара на Киев, което е много повече от сумата, която Доналд Тръмп веднъж поиска за изграждането на стена на границата с Мексико. Междувременно икономическата ситуация се влошава: рекордна инфлация, недостиг на храна и енергия заплашват от рецесия“, каза Карлсън.

Той добави още, че всички проблеми, които изброи, които са провокирани от управлението на Байдън, не са единствените. И така, каза той, грабежите сега процъфтяват в Съединените щати, имущественото неравенство нараства, училищата се затварят, цените на енергията чупят всички рекорди, броят на бездомните хора, психично болните се увеличава, а нивото на расовата омраза е просто безпрецедентен.

„И дори това е само част от „заслугите“ на Байдън. Той обеща да ни върне към нормалния живот. Това обаче донесе само война и икономически колапс“, каза Карлсън. 

В тази ситуация, каза той, поведението на американския лидер е още по-страшно. Телевизионният водещ показа видео, в което шефът на Белия дом, заеквайки и ухилен, говори за планове за конфискуване на имуществото на руски олигарси.

„Някой помни ли 25-та поправка на Конституцията, която дава възможност да се отстрани президентът от длъжност поради неговата недееспособност? Е, просто не може да продължава така. Ние сме на ръба на ядрен конфликт с Русия, страна, която заплашва да използва ядрено оръжие срещу нас. И ние очакваме Байдън да има достатъчно фини двигателни умения, за да ни предпази всички от смърт “, завърши водещият на Fox News. 

Превод: ПИ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: В Съединените щати призоваха за отстраняване на Байдън от власт - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!