Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: ИТН в родния град на Слави – Плевен, умря! Вижте ролята на Руди Гела

Читателски сигнал до Narod.bg разкри, че структурата на „Има такъв народ” в родния град на Слави Трифонов – Плевен, се е разпаднала заради нелепи назначения и шуробаджанащина!

Оказа се, че роля в погрома има спортният министър Радостин Василев – Руди Гела, който започнал безобразни назначения на свои приятели, които пробутал на високи постове.

Това, обаче, не е останало незабелязано от хората в Плевен. Ето какво пише нашият читател Мая Петрова, четете и мислете дали това е „промяна” на далаверите по времето на шайката ГЕРБ, за която дойде четворната коалиция начело с Кирил Петков и Асен Василев:

Допреди няколко месеца бях искрена симпатизантка на ИТН в Плевен, но след като самоопределящият се за „борец срещу мафията“ Радостин Василев показа, че е наредил в листата най-добрите си приятели не по качество и заслуги, а по личен интерес, за да ги назначи след това на високи постове в София, започнах да изпитвам съжаление.

Съжаление от поредната подмяна. Всъщност ИТН имаха отлични резултати в Плевен, но това не се дължеше нито на Василев, нито на някой друг в листата.

Просто плевенчани гласуваха за нашия известен съгражданин Слави Трифонов. Адвокат Василев обаче си внуши, че едва ли не е повел хората и те са припознали в него някакъв месия.

Нищо такова. Радостин и най-близкият му дългогодишен приятел Венцислав Петков (отскоро назначен „честно, морално и заслужено“ за шеф на Национална спортна база) не бяха стъпвали в Плевен, откакто са завършили средното си образование.

Грешка. Стъпвали са в дните за забава – петък и събота, но биха път от София до Плевен единствено, за да късат салфетки в печално известната ни дискотека „Анаконда“.

Само това ги свързваше в Плевен, преди Слави да реши спусне Радостин като свой аватар в родния си град, за да обере гласовете по изборите.

Радостин сега обещава, че ще направи спортна зала в Плевен, но на всички в града е ясно, че това няма да как да се случи.

Свикнали сме на популизъм. А структурата на ИТН в Плевен е тотално разбита, защото всички са отвратени от случващото се…

От известно време целият Плевен е изумен и от поредното „честно, морално и заслужено“ назначение на Василев. „Борещият се срещу мафията и дерибеите“ спортен министър назначи лицето Александър Станев да отговаря за тотото в област Плевен.

Накратко за въпросното момче, на което цял Плевен се смее от години: този младеж допреди няколко години беше активен борец срещу кмета на Плевен Георг Спартански и с една групичка опозиционери упорито и публично се бориха срещу кметуването му.

Правиха подписки, клипчета и какво ли не само и само да го „хапят“ публично. Изведнъж, обаче, Александър Станев се оказа на сладка служба в Община Плевен като шеф на отдел и от активен борец срещу местната власт изненадващо се превърна дори в нещо като личен пиар на Георг Спартански.

Станев има собствена фейсбук група и от свободно място за споделяне на всичко нередно в града реши да я превърне в място единствено за ежедневна възхвала на кмета и общината.

Разбира се, доскорошните му приятели „антиспартански“ не спряха да го разнасят дълго време как се е унизил за едната държавна заплатка.

Преди година Александър Станев отново смени рязко политическия курс и внезапно се оказа поддръжник на ИТН в Плевен.

Превърна фейсбук групата си в място за обслужване на кампанията на ИТН и Радостин Василев, започна да подтичва подир него и да му държи сакото, да се снима с него и да го възхвалява навсякъде, където може.

Приятелката му Десислава пък е най-активният интернет трол на ИТН в Плевен и не дава дума да се каже срещу Радостин. От нещо като личен пиар на кмета Спартански, Александър Станев стана нещо като личен пиар на Радостин Василев в Плевен.

Аверът на Руди Гела се пъчи до проф. Андрей Чорбанов от ИТН

Е, отказаха му да го вкарат в листата с депутати на изборите, но му обещаха, че ще се реваншират за вярната служба. И така и стана… от около месец-два насам Александър Станев е назначен да отговаря за тотото и пунктовете му в Плевен и областта.

Без конкурс, без опит в сферата, без нищо което да доказва, че е подходящ за тази длъжност. Честно и морално назначение. Промяната…

Новите дойдоха и назначават достойни и подходящи хора, а не подлоги, нагаждачи и партийни кадри. Щеше да бъде смешно, ако не беше тъжно, нали…

Има такъв народ…за съжаление.

С уважение, Мая Петрова

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Сигнал до Narod.bg: ИТН в родния град на Слави – Плевен, умря! Вижте ролята на Руди Гела - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!