Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Записът на Петков с превозвачите е много показателен, че той вече губи почва под краката си

Записът на Петков с превозвачите е много показателен, че той вече губи почва под краката си.

Записът на Петков с превозвачите е много показателен, че той вече губи почва под краката си. Избликът на нерви е явна демонстрация на безпомощност. Падането му е въпрос на кратко време. Действията на превозвачите обаче отлично показват защо нищо не се получава при нас. Щели да правят протест.

Гражданските организации протестират сами. Ако всички протестират заедно, нещата вече се променят. Докато всеки гони само личните си цели, няма да има системна промяна. След Бойко дойде Киро, после може да е Стефан, Гошо или Пешо, но нищо няма да се промени. Защото всеки гледа себе си, а нямаме усещане за нация.

Затова и на вoeнните демонстрации участват американски вoeнни, ама на тези в САЩ не участват български. Затова тук има Била, Кауфланд, Лидъл и всякакви чужди вериги, а наши на запад няма. А иначе си говорим за партньорство, само дето не така се наричат отношенията между ездача и яздения. Затова ще ни експлоатират чужди корпорации и родни продажни изедници. Докато гледаме все „аз“ да съм добре, а „Ние“ съществува само в учебниците по литература и понякога по история, оправията и тя ще в такава.

~ Toдop Бeлeнcки ~

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Записът на Петков с превозвачите е много показателен

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!