Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Берлин забранява знамената на Украйна, посланик Мелник избухва в гняв

Андрий Мелник, посланик на Украйна в Берлин 

Тъй като берлинската полиция очаква "много чувствителна рискова ситуация", тя не иска да допусне украински и руски знамена на възпоменателните събития за края на Втората световна война. Украинският посланик е вбесен, съобщава RTL.

Украинският посланик Андрий Мелник призова берлинската полиция да отмени условията, наложени за провеждането на събитията. Те включват забрана за издигане на руски и украински знамена на територията на музея или в близост до 15 мемориала и паметника.

Шефът на парламента: Свалянето на украинския флаг от сградата на Столичната община е недопустимо! Задължително е да дадем военна помощ на Украйна!

В петък вечерта Мелник написа в Twitter: "Уважаеми управляващ кмет Франциска Гифи, това скандално решение на берлинската полиция трябва да бъде ОТМЕНЕНО." Това е шамар за Украйна и шамар за украинския народ.

Берлинският сенат вече защити мерките. "Основната идея е, че честването на 8 и 9 май 1945 г., а с това и на освобождението на Германия от националсоциализма, трябва да бъде ясно разграничено от ситуацията през май 2022 г.", обяви Департаментът по вътрешни работи на Сената. Важно е да се "предотврати всякаква конфронтация" на мемориалните места, които са в памет на руските и украинските жертви.

Забраната на знамената не е единственото изискване, тъй като полицията се опасява от "много чувствителна ситуация на заплаха" заради войната в Украйна. Униформите или части от тях, както и маршовете и военните песни също са забранени. Символът Z също не може да се показва. Буквата се използва от поддръжниците на Русия и означава "za pobedu" ("За победа"). 

Берлинската полиция ще придружава планираните демонстрации и възпоменателни събития с голям контингент. Според говорител по улиците на града ще работят общо около 3400 полицейски служители.  

Източник: RTL.DE

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Берлин забранява знамената на Украйна, посланик Мелник избухва в гняв | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!