Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Просто Киро излъга най-нагло! България няма да ремонтира, а ще изнася оръжия за Украйна

kiril-petkov_600x400-2

Решението на НС от 4 май е едно нищо, смята Ангел Найденов!

Както вече стана ясно, след гласуване в парламента България реши да осъществи ремонт на украинските оръжия, а не доставки за Украйна, с което Кирил Петков се опитва да тушира напрежението и критиките, че ще ни въвлече във войната.

Бившият министър на отбраната Ангел Найденов обаче изрази съмнения относно решението на НС. Според него просто няма как да бъде осъществена логистиката на украинските оръжия, за да бъдат ремонтирани у нас, писа Novini.bg.

“Как точно украинските танкове ще стигнат до България, това е невъзможно. Затова решението на НС е едно нищо” – каза мъжът на Мая Манолова в ефира на БТВ.

Неговата обосновка се основава на това, че руската армия е окупирала всички пътища, по които може да се стигне от Украйна до България. Затова няма как танковете да излязат от Украйна, камо ли да пристигнат на българска земя.

Кирил Петков лъже, че няма да изнасяме оръжия?

Найденов критикува и решението за износ на украинско зърно във Варна. НС реши то да бъде съхранявано в морската ни столица, за да бъде спасено от руснаците.

Според Ангел Найденов това зърно няма как да стигне до България по същата причина като оръжията. Просто чисто логистически няма как това да бъде осъществено, защото става въпрос за 25 млн. тона зърно.

Всичко това води до мисълта, че всъщност България ще праща свои оръжия към Украйна, които ще представя за ремонтирани украински. По този начин ще се надява хем българският народ да се успокои, хем Русия да не забележи, че Кирил Петков и Асен Василев сътрудничат на Зеленски във военен план.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Просто Киро излъга най-нагло! България няма да ремонтира, а ще изнася оръжия за Украйна

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!