Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев с нов удар по Петков и Василев, каза защо решението на НС е опасна стъпка към въвличането на България във войната

Войната е била стожер на народа в дни на тежки изпитания. Тя е школа за доблест и патриотизъм. Днес всички българи отдаваме почит към всички загинали за родината. Това заяви президентът Румен Радев след традиционния Водосвет на бойните знамена и знамената светини пред Паметника на Незнайния воин в София.

"Войната, която бушува непосредствено до нас и мислихме за немислима, изисква държавническо отношение и адекватни решения, които да не създават рискове, а да укрепват националната сигурност. Основният стълб е армията и хората, посветили се на нея с тяхната мотивация, подготовка и отдаденост. Нека пожелаем на всички мъже и жени в униформа здраве и сила", добави той.

По думите му партиите пренебрегват здравия разум, защото решението за военно-техническа помощ е опасна стъпка към въвличането на България в конфликта, който няма да е кратък, а ще се разрасне.

"Очаквам разумно решение, защото самата формулировка военно-техническа помощ води до много размишления. Политиците, които взеха това решение, дължат отговор на много въпроси. Преди дни призовах да не допускаме страстите на войната да се пренесат в България. Пак призовавам българските политици внимателно да преценят последствията от действията си", каза още Радев.

"Не може в центъра на столицата да се създават сблъсъци по повод войната. Това е опасно. По българските улици трябва да има български знамена. Трябва да сме солидарни с жертвите на войната. Подкрепяме ги всячески. Кръвопролитията обаче започват с милитаристки призиви. Всеки, който пренася тези страсти у нас, трябва да е готов да поеме отговорност", добави той.

"Надявам се, че вие четете какво казват много анализатори. Пропускат се нещо, което каза и Вацлав Клаус. Той казва, че бягството от преговори и отиването сферата да доведем тази война до победа, означава самоликвидация, икономическа на Европа Явно ние сме се запътили натам", каза още президентът. 

Запитан за проекта на Стефан Янев, президентът каза: "Назначените от мен министри бяха силни, когато работеха заедно в служебния кабинет. Впускането в партийната политика е съвсем друго изпитание, за много от тях непосилно. За втори път на президентството се приписва политически проект. Това е грешно разбиране, защото не работя с подставени лица. Ако аз работя с някоя инициатива, ще го заявя лично".

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Радев с нов удар по Петков и Василев, каза защо решението на НС е опасна стъпка към въвличането на България във войната

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!