Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Овчаров: Трябва спешно да върнем горивата от Газпром, както прави Орбан в Унгария!

Румен Овчаров

Бившият енергиен министър Румен Овчаров категоричен, че само така цените ще паднат!

В тотален ценови шок се намира държавата ни, която вече е в реална криза. Това заяви бившият енергиен министър Румен Овчаров, според когото настоящото правителство прави безумни глупости, съдиращи докрай джоба на българина.

Румен Овчаров категоричен в позицията си за руския газ

Румен Овчаров е категоричен, че спешно трябва да се вземат решения за връщане на природния газ и горивата от руския Газпром, защото това е единственият начин цените да паднат. Друг няма, няма и да има!

„Това, което се приказва сега по медиите, са откровени лъжи! Заявявам го публично. Ако не си върнем горивата и газа от Русия, цените ще растат стремглаво, ще стане непосилно за хората и то съвсем скоро. Спешно трябва да поискаме отсрочка за спирането на вноса на горивата. Трябва са направим като Виктор Орбан в Унгария, както прави и Словения“, настоява Румен Овчаров.

Той е разочарован от факта, че кабинетът не прави нищо подобно до момента и дори се забатачва още повече в решенията, които взима. Като визира доставките ни от Гърция, която обаче също взима газа от Русия.

Така ние, де факто, получаваме отново руския газ, но на цени, които са цели 43 процента по-високи. Къде е логиката, къде е мисълта, пита Румен Овчаров. А ако изведнъж и самата Гърция изпадне в нашето положение, ще се окажем отрязани отвсякъде.

Колкото до самата война в Украйна, Овчаров заяви, че според него, тя е предизвикана от фактори, които са ясни за всички, но малцина се осмеляват да признаят.

„Русия искаше да се изпълняват Минските споразумения, което не стана. Искаше също НАТО да не влиза в Украйна и да има нормална реакция от Европа за това, което дълги години се разиграва в Луганск и в Донецк. Нищо от това не се случи, напротив – не спряха да дразнят „руската мечка“, коментира Овчаров.

Той не крие и опасенията си, че с огромното въоръжаване, което продължава да се изпраща на Украйна от цяла Европа, ако стане световна война, то тя ще е само на сантиметри от нас. „Всеки сам може да си отговори какво означава това“, каза Румен Овчаров, предава nova.bg.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Румен Овчаров: Трябва спешно да върнем горивата от Газпром, както прави Орбан в Унгария! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!