Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков: Сорос и хората на Байдън спасиха Кирчо - нужен им е за Македония и за други мизерии!

/Поглед.инфо/ България ще окаже военно-техническа помощ на Украйна, но не съвсем. Такова решение приеха в сряда депутатите. Президентът на Украйна пък изпрати писмо, в което посочи каква точно помощ страната ни да окаже на неговата.

Парламентът беше вкаран в капана на важното решение от премиера Кирил Петков, който се поддаде на заплахите на БСП, че ако правителството гласува такава помощ, ще напуснат управлението.

В същото време Америка настоява Европа да спре вноса на руски петрол и газ.

Интервю на Ивайло Атанасов с Георги Марков.

- Г-н Марков, вчера беше много особен ден за България. Българският парламент обсъждаше въпрос, който според проф. Пламен Киров е от компетентността на изпълнителната власт. Самият парламент пък беше провокиран със среднощно писмо на президента Зеленски. Как ще коментирате случилото се? 

- Проф. Пламен Киров е голям конституционалист. Той даде много точни доводи за това, че не беше изобщо работа на парламента да се занимава с ремонт на чужда военна техника.

Въпросът обаче е чисто политически. Това, което се случи, е следното: Виктория Нюланд и Джордж Сорос, които имат огромно влияние върху Зеленски, го използваха, за да спасят Кирил Петков, защото ще им трябва за Македония, а и за други мизерии, които предстои да направи. Тяхното желание е да спасят не само премиера, но и самия парламент, защото никога повече "Америка за България" няма да има толкова много народни представители, които заедно с тези на Сорос от всички парламентарни групи надхвърлят 50 човека.

Много тъжно е, че когато Русия на практика превзе и Луганск, и Донецк и нанесе първите бомбени и ракетни удари не къде да е, а над Лвов, американската администрация и Сорос издевателстват над Зеленски да пише в такъв шокиращ за Украйна момент сълзливи писма до България, в които той скромничко да иска само да му ремонтираме танковете...

Какво се случи бе, майка му стара, между 21 април, когато в България беше външният министър на Украйна Дмитро Кулеба, и среднощната акция "Писмо" на Зеленски от 4 май? Че Кулеба късаше ризи тука, правеше разбор на българските партии за становището им по отношение на Украйна и каза в прав текст: "Не ни давайте каски и жилетки да умираме защитени, дайте ни оръжие да се бием!". 

Аз оставям настрана, че той се държа безпардонно. Война е, човек може да напусне политическия протокол. Че то посланикът на Украйна в Берлин си позволи да нарече канцлера на Германия лебервурст! Шолц пък се обиди на сравнението и сега не иска да отиде в Украйна. 

Промяната в позицията на Украйна се дължи на натиска на Америка, която се страхува да не стане брожение в България, което да свали правителството и да разпусне парламента. Херо Мустафа е добър посланик и знае добре настроенията в България.

- Че толкова ли е силно влиянието на тандема Нюланд-Сорос над Зеленски?

- Бих казал, че е абсолютно! Ние винаги трябва да се връщаме към 2014 г., когато именно Сорос, Байдън със своя син, Нюланд и Си Ен Ен извършиха Майдана, ползвайки бившия президент на Грузия Михаил Саакашвили, който доведе грузински командоси, които стреляха едновременно по протестиращи и по полицията. 

Нека си спомним какво каза Виктория Нюланд тогава: "Клич (Виталий Кличко) не трябва да е премиер, а Яц (Арсений Яценюк)“. Веднага след приключването на Майдана последва прословутата закуска между Сорос и Пайет - тогавашния американски посланик в Киев, на която категорично е отхвърлено по-нататъшното участие в политическия живот на Украйна на Юлия Тимошенко и се каза, че трябва проверен и доверен президент. И те си го намериха в лицето на Петро Порошенко. Той пък незабавно уволни главния прокурор Шокин, който искаше да разследва компанията, в която работеше синът на Байдън - Хънтър, получавайки по 50 000 долара заплата на месец. 

В конкретния случай със сигурност Виктория Нюланд, която тогава каза и крилата фраза "Майната му на ЕС!", сега е казала "Майната му на българските каски и бронежилетки! Кирчо трябва да стои премиер, защото има много работа да върши“.

- Излязоха публикации на наши коментатори, че всъщност големият победител е Корнелия Нинова...

- Вчера беше победен българският парламентаризъм - и от конституционна, и от политическа гледна точка. Да се говори, че Нинова е победител, е невероятно, по простата причина че тя имаше исторически шанс да напусне тази коалиция. Срамота е 130-годишна партия да управлява заедно с партизаните на Сорос, с американците за България и с чалгата.

Нинова не само че не е победител, а ще бъде участник, подобно на Луканов и Виденов, в третата национална катастрофа, която предстои на България. В личен план тя ще си кротува още известно време като вицепремиер, което за нея може би е най-важното.

Ако някой има някакви електорални придобивки от вчера, това е само и единствено партията на Костадин Костадинов "Възраждане". 

- Стефан Янев създаде своя партия - "Български възход". Какво бихте казали за нея? 

- При всички случаи тази нова партия ще е конкурент на БСП в лявото пространство. Тя ще се опита да проведе политиката на някогашния премиер на Словакия и шеф на тамошните социалисти Роберт Фицо, която беше успешна - консервативен социализъм, консервативно ляво. Фицо провеждаше точно тази политика. Корнелия в първите дни на 44-ото Народно събрание се опитваше да я копира, но по-късно тя беше победена от интернационалистите в собствената й партия. 

Чудя се на това име на партията обаче. За мен България в следващите 10 години не може да има никакъв възход. Единственото, което трябва да се направи, е да бъде спасена.

- А как ще коментирате развода между Радев, ПП и ДБ? 

- Бракът между тях беше по сметка. Когато Радев вдигна юмрука по партизански на площада, на него му трябваха НПО-тата на Сорос, които да могат да изкарат някой и друг човек навън, защото истината е, че на площада в София имаше едва няколко хиляди души. Какво значи хора на улицата - на 23 октомври миналата година и на 15 март тази година, когато 1 млн. унгарци излязоха в Будапеща, за да подкрепят Виктор Орбан.

На Радев му трябваха и медиите на капиталци, НПО-тата на Сорос само и само да бъде свален Бойко Борисов. Той постигна това. Радев свали Бойко с Майдан и машинно гласуване, но заложи на куц кон. Оттук нататък на него тези соросоиди и капиталци не са му необходими. България до месеци ще бъде съсипана. Той си хвана втория мандат и според мен в следващите пет години той ще управлява няколко пъти със служебни правителства, тъй като ще се скъсаме от избори, особено ако машинното гласуване продължи. 

- Много интересно става с енергийните санкции срещу Русия. Говори се, че Унгария и Словакия ще наложат вето. Вашето мнение? Вие живеете в Будапеща, познавате се и лично с Виктор Орбан...

- ЕК и ЕС са тотално обезличени. Няма нито един държавник, който да каже на новата ултралиберална комунистическа американска администрация на Джо Байдън какви последици може да има и каква енергийна криза може да има в Европа с блокирането на руското гориво. 

В Германия има призиви от зеления им вицеканцлер да се намали отопляването и карането на коли, както и семействата да вечерят само под една лампа. "Билд" пък тръби и призовава германците да се къпят през няколко дни, за да се намали зависимостта от Путин! Даже намериха и някакъв либерален дерматолог, който наляво и надясно обяснява сутрин, обед и вечер, че това било полезно. Ето докъде се докара Европа, сваляйки гащите си пред Джо Байдън!

Виктор Орбан е човекът, който единствен в Европа не се надпреварва да се харесва на Байдън и кликата около него. Напротив - те се ненавиждат взаимно. Всеизвестно е, че Орбан почти всеки ден се чува с Доналд Тръмп и двамата поддържат много близки връзки. Орбан гледа да се хареса на собствения си народ и го постигна. Космическо число - над 3 млн. унгарци гласуваха за него на изборите на 3 април. Така на 16 май той ще бъде избран за четвърти път поред и общо пети за премиер. На 16 май той ще бъде избран с над 2/3 мнозинство от парламента.

Унгария осъди войната. Изрично още 2014 г. се обяви за териториалната цялост на Украйна. Но когато става дума за националния интерес на Унгария, която, както Словакия и Чехия, е зависима от руското гориво, тя няма да се съгласи за подобни санкции. 

Вариантите са два. Европейските началници да оставят страни като Унгария и Словакия на мира за енергийното ембарго. Другият е да го подложат на гласуване и Орбан да наложи вето. Той няма да се поколебае да наложи вето, защото затова е избран от унгарския народ. В момента цената на бензина в Унгария ще продължи да бъде 480 форинта - 1,2 евро. Той прави всичко възможно да защити унгарските семейства и затова освен 13-а пенсия вдигна със задна дата пенсиите на унгарските пенсионери с още 9,8%, колкото е прогнозираният ръст на инфлацията за тази година.

ЕС заприлича на американска колония, на американска провинция. Но не на цяла Америка, а на тази Америка на Байдън. Че тя Америка е разделена на две. Доналд Тръмп е категоричен, че войната в Украйна е грешка. Той каза следните думи: "Китай вече не ни уважава! Иран вече не се страхува от нас! Путин се присмива на нашите лидери!". За НАТО пък какви думи каза... Неудобно ми е да ги споделя, защото бяха много обидни.

Гласът на Тръмп - Тъкър Карлсън, в прав текст каза, че Америка след изборите на 8 ноември трябва да спре да дава пари на Украйна, докато не се направи одит на Зеленски и да се види къде са отишли те.

В Европа се чуват и гласове, като този на изключителния политик и държавник Вацлав Клаус - два пъти премиер и два пъти президент на Чехия, че трябва да се върви към преговори на високо ниво, между Запада и Америка от една страна и Русия от друга, за спиране на войната в Украйна. Продължаването на войната е в интерес само и единствено на Щатите, защото отслабва Русия и Европа, но не е в интерес на украинския народ. Америка и Русия са си намерили нещастен, но удобен обект, за да водят войната помежду си. Наистина това е война между Щатите и Русия, но Щатите я водят с украински войници. Дългата война не е в интерес на украинците. На чужд гръб и 100 ракети са малко.

Смятам, че войната ще ескалира до 8 ноември. Не е изключено и до тази дата американски войски да навлязат в Украйна, тъй като това ще бъде най-силният ход на демократите да попречат на тоталното превъзходство над тях, което се очаква да имат републиканците на изборите за Конгрес. 

- Накрая да ви питам нещо - утре е Гергьовден. За първи път в Унгария ще е и Джиро Д`Италия. Ще го гледате ли на живо? 

- Да! За мен това е голяма емоция! Джирото ще стартира от Площада на героите, ще мине през Балатон, оттам през родния град на жена ми и дъщеря ми - Естергом, за да акостира и финишира във Вишеград - това свещено място, тази уникална крепост на завоя на Дунава, където 1991 г. Вацлав Хавел, Лех Валенса и Йожеф Антал правят Вишеградската тройка, прераснала в четворка, след разпадането на Чехословакия. 

Истинското шоу ще е в събота, когато покрай парламента, където съм си избрал място да гледам, колоната от състезатели ще мине в скоростното надбягване. Господ ми помогна да видя това нещо на живо!

- А България, г-н Марков? Оттук накъде? 

- Ами ние вече станахме ремонтна държава. Сега трябва да търсим някой нас да ни ремонтира.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Георги Марков: Сорос и хората на Байдън спасиха Кирчо - нужен им е за Македония и за други мизерии! - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!