Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Висш украински служител: С Русия можем да подпишем само акт за нейната капитулация

Най-високопоставеният служител по въпросите на сигурността в Украйна заяви, че вместо мирен договор Киев е готов да подпише с Москва само документ, който да финализира поражението на Русия. Съобщението идва в момент, когато конфликтът между двете страни продължава да се разгаря.

По време на телевизионно интервю в понеделник Алексей Данилов, ръководител на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна (СНСО), беше попитан за международните гаранции за сигурност за Киев и за възможния мир с Русия.

Данилов отговори: "С Русия можем да подпишем само акт за нейната капитулация. Колкото по-скоро го направят, толкова по-добре ще бъде за страната им."

По-рано в интервюто служителят отбеляза, че разговорите се водят от кабинета на президента Владимир Зеленский, а не от НСДП. "Имаме собствени виждания. Президентът знае моята позиция по въпроса", каза той. Той добави, че вярва, че Зеленский няма да наруши конституцията на Украйна, която гарантира териториалната цялост на страната и стремежа ѝ да се присъедини към НАТО. 

По-късно в понеделник съветникът на Зеленски Алексей Арестович повдига въпроса за забележките на Данилов по време на разговор с активиста и YouTuber Марк Фейгин. "Изявлението е много просто: няма да има мирен договор с Русия. Ще има само капитулация на Руската федерация", каза Арестович. 

Запитан дали Данилов е бил упълномощен да прави такива изявления, Арестович каза: "Той не прави просто такива изявления. Той е служител от най-висок ранг. Това е напълно нова реалност."

Москва иска Украйна да се откаже от кандидатурата си за членство в НАТО, както и да признае Крим за част от Русия и независимостта на републиките в Донбас. Москва се стреми и към "демилитаризация" и "денацификация" на Украйна.

Мировите преговори бяха спрени след среща в Истанбул, Турция, в края на март. В неделя руският външен министър Сергей Лавров обвини Киев, че често променя позициите си и "саботира" преговорите.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: С Русия можем да подпишем само акт за нейната капитулация: Висш украински служител | Новини | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!