Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БОМБА: Нищят опит за атентат срещу Радев

БОМБА: Нищят опит за атентат срещу Радев

Версия за готвен атентат срещу президента Румен Радев взриви НСО, научи ексклузивно Lupa.bg.

По информация на нашите източници лично главният прокурор Иван Гешев щял да се заеме със събирането на следствените материали по инцидента, при който пилотната кола от кортежа на държавния глава бе пометена от внезапно изскочил в насрещното движение тежкотоварен автомобил.

Инцидентът вкара личния лекар на Радев и един от гардовете в болница в Пловдив на влизане в града.

Неслучайно, твърдят нашите информатори, катастрофата и разследването на детайлите около нея се поема не от Военно-окръжната прокуратура в Града под тепетата, а от районната, като най-вероятно ще бъде взето "на ръчна" от главната в София. 

Според запознати с мястото, където стана инцидентът - на Околовръстното шосе в Пловдив в посока Аграрния университет, там ударите са ежедневие и не може да се говори за умишлени действия. "Улей на смъртта" - така наричат пловдивчани отсечката между Асеноградско шосе и центъра на града, още повече след слагането на мантинели в района като част от заданието на ремонта.

Миналата година служебното правителство на Радев спря рехабилитацията, а тогавашният регионален министър Виолета Комитова разпореди проверки, от които стана ясно, че има конструктивни нарушения на проекта - днес за малко да отнемат живота на държавния глава. 

"Събираме доказателства", бе лаконичният отговор на говорителя на районната прокуратура в Пловдив пред медията ни на въпроса дали вече е образувано досъдебно производство за катастрофата. 

Движението в района все още е отцепено от катаджии. Прави впечатление, че тирът, виновен за нея, е собственост на компания, сочена за близка до предишната власт. "ПИМК" е на Илиян Филипов и е един от най-крупните бизнесмени и строители в Града под тепетата, обявяван многократно за ковчежник на ГЕРБ в областта. 

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: БОМБА: Нищят опит за атентат срещу Радев - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!