Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Призив: Просто ХараКиро да хвърля кърпата!

Човешката глупост наистина няма почивен ден. Дори по Великден! Като чух предложението на премиера Кирил Петков за всенародно дарение в полза на нацистката хунта в Украйна, най-напред помислих, че сънувам или бълнувам.

Даже се запитах дали пък случайно не е 1 април и да съм се объркал в потока на съзнанието ала психо-съспенс с разместване на времена и събития в „Черната кутия“. Все пак, вече повече от две години живеем в перманентен стрес, а и ЕГН-то не стои на едно място.

Най-сетне консенсус!

Нищо подобно. Календарът си бе на стената, наред с личния ми „тайминг“ (б.а. – поредната дразнеща чуждица, побългарена от механична употреба). Извън времето и пространството обаче се оказа „англо-саксът“ от Пловдив/Канада, успял за един Великден да обедини цяла България срещу себе си.

Ето го най-сетне така бленуваният национален консенсус, консолидирал „леви“ и „десни“, монархисти и републиканци, евро-атлантици и евразийци, русофили и русофоби, цесекари и левскари, столични слависти и локомотивци, „канари“ и „железничари“ под тепетата, черноморци и спартаклии от Варна…

Все сме виждали абсурди за повече от три десетилетия гърчове на изток от „рая“, ама баш такова сюрреалистично изпълнение не бях очаквал. По-надолу в текста ще се аргументирам накратко защо смятам така, но на първо четене бързам да кажа, че „Просто Киро“ вече е „Просто ХараКиро“.

Родната лексика и граматика не са силната страна на премиера, но огромното мнозинство сънародници отлично си дава сметка, че Момчето си отива, защото си направи ритуално политическо харакири навръх Възкресение. Тоест, сам си отряза главата. Метафора, естествено, защото иначе харвардецът фантастично си осигури личното бъдеще със CV от „Дондуков“ №1 и с престараване пред „началниците“.

За още „червени точки“ може да направи следващата стъпка – например бюджетът да плати за шоколади във всяко училище и във всяка детска градина от фирмата на бившия украински президент Порошенко! Той и без това не е спирал бизнеса си в Русия! Или – доброволци да полагат безплатен труд за почистване и поддържане на посолството на Киев в София.

И още – всеки български данъкоплатец да прибави още 40 лева към порциона, отделен от Хазната за настаняване на украински туристи в хотелите по Черноморието. Сезонът и без това наближава, а красивите поданички на Зеленски и Бандера имат какво да покажат на плажа…

А сега вече без тъжен майтап – Кирил Петков незабавно трябва да се маха по-далеч от София, ако иска да остане нещо от „Промяната“. Съмнявам се, че и това ще помогне на приближаващия извънреден парламентарен вот, но все пак. За да не се превърне горчивината от излъганите надежди под мотото „Анти-ГЕРБ“ в цунами с обратен знак, което да изпрати „Продължаваме Промяната” в канала при НДСВ…

Трима спонсори на бежанец

За да не си губим времето с излишни хуманитарни обяснения и рецитации по картинка, веднага преминавам по същество. Войната и човешкото страдание са недопустими винаги и навсякъде и затова мъката и кръвта не трябва да се оцветяват идеологически и геополитически, въпреки че зад всяка драма се крият съответните сценарий и режисура. Ето защо нормалната съвест не приема нито Виетнам, нито Афганистан, нито Ирак, нито Сирия, нито Либия, нито бивша Югославия, нито Украйна.

За разлика от доминиращите „елити“, които чрез своите корпоративно-монополни медийни рупори налагат канибалски двоен стандарт, разделяйки хората на „правилни“ и „неправилни“. И респективно – приемливи и неприемливи жертви според „националния интерес“ на САЩ и сателити.

Задължително под мантрата „свобода, демокрация и човешки права“, използвана като универсална проповед за наивници. Грандиозната, хибридна, информационно-психологическа манипулация около войната в Украйна е най-точното доказателство за постмодерния зомби-култ към масовото невежество, заменило така наречената „масова култура“.

Да се върнем обаче у нас, където ХараКиро просто изби рибата с апела си към българите да дарят по една заплата за „потребностите на Украйна“. И тъй като вече добре знаем какви са тези „потребности“ с адрес ВМЗ-Сопот, „Дунарит“, „Арсенал“, ама не от Лондон, а от Казанлък, да направим една проста социална аритметика. Това се налага от жестоката тежест на числата, особено в период на тотална криза.

Правителството на Кирил Петков се натегна като образцов комсомолски колектив от старите ленти и още в началото на военните действия гласува по 40 лева дневна субсидия за хотелите, настаняващи бежанци от Украйна. Без съмнение сред пришълците има не само баровци с джипове, лимузини, кеш и скъпи бамбини, а и хора със скромни възможности, принудени да бягат от пожара.

Оставям настрана и типичната украинска наглост, от която вече пропищяха не само по Черноморието и в Банско, но и в Полша, Румъния, Молдова, Чехия, Германия, Италия, Гърция и т.н. Впрочем, що за антиутопия без Оруел е това мигранти да се настаняват в луксозни СПА и ски курорти? Този, който се спасява от войната търси подслон, а не купон…

Не искам да бъда дребнав, но като съберем две и две излиза, че трима български спонсори от най-проблемните социални групи се равняват на един украински „мъченик“. Да смятаме заедно: при 370 лева минимална пенсия на съответния възрастен сънародник се пада дневна дажба от 12 лв.; при 710 лв. минимална заплата ставката е под 24 лв.; екзистенц-минимумът за безработица е фиксиран на 15 лв.

Има ли смисъл да уточнявам близкото до акъла обстоятелство, че на практика цената на войната е много по-висока за най-сиромашката нация в ЕС от официалните разчети за СПА?

Асанж е опасен, Брайвик – не

Достатъчно е да калкулираме разходите за социални, медицински и образователни услуги, предоставяни на украинците, които все пак не са внесли нито стотинка в Хазната, за да разберем що за мазохизъм ни налагат „началниците“. Ами, ако продължим със счетоводния анализ по заявлението на външния министър на Брюксел – Жозеп Борел, отбелязал онзи ден, че България участва наравно с останалите държави от ЕС във финансирането на оръжейните доставки за Киев?!

Съмнява ли се някой, че българско оръжие се изнася чрез трети страни и офшорни фирми за „героите“, убиващи и кастриращи руски военнопленници докато се прикриват зад жив щит от жени, деца и старци? Масовите гробове в Донбас, човешката клада в Одеса и стотиците убити и осакатени деца от рускоезичните региони на Украйна очевидно са сред неизбежните, съпътстващи жертви, незаслужаващи сълза… 

Как иначе, след като нац-батальоните от глутницата на „Азов“, „Айдар“, „Десен сектор“ плюс чуждестранните наемници-главорези от „Ислямска държава“ , „Грузински легион“ и европейските последователи на масовия скандинавски убиец, неофашистът Брайвик, се сражават за Европа и „демокрацията“?!

Под знака на Свастиката, Холокоста и Бандера, вече официално митологизиран на жълтите павета под офисите на ХараКиро и Фандъкова. Между другото, споменатият античовек Брайвик, убил собственоръчно близо 80 души край Осло, май не е никаква заплаха за „цивилизацията“ за разлика от „чудовището“ Асанж, позволил си да наруши Омертата за геноцида, извършван от американските военни в Афганистан и Ирак?!

Шпионирането на „съюзниците“ от Берлин, Лондон и Париж въобще не влиза в сметката. Правилно – слугите трябва да си знаят мястото в краката на „Големия брат“, докато му плащат за оръжие и втечнен газ. Не очаквайте скоро мир. Не се рентира…

Една „кулеба“ наглост

Неведнъж съм мачкал словесно „синия“ радикал от началото на Прехода Георги Марков, но дойде моментът да заговоря в един глас с бившия конституционен съдия. Няма лошо – Времето размества пластовете и поставя всичко по местата си. И така, онзи ден известният юрист направи на пихтия гастрола на украинския външен министър Дмитро Кулеба в София, който си позволи буквално да рекетира парламента и правителство с воплите си за военна помощ за Киев.

По този повод известният столичен левскар и антикомунист Георги Марков абсолютно справедливо отбеляза, че подобен тон не си е позволявал нито един външен министър на СССР спрямо виртуалната „16-та република“. Дори легендарният Андрей Громико, пред чиято мълчалива, но желязна хватка САЩ и Западът трепереха. А сега, дойде някакъв артист от трупата на клоуна Зеленски и започна да ни учи как да живеем и за какво да си даваме парите и  „калашниците“.

Западът превърна Украйна в геополитически и военен плацдарм срещу Русия, в инкубатор на неонацизъм и тероризъм, в бездънен пазар за Военно-промишления комплекс на САЩ. А освен това и в масова психиатрия, отглеждаща зомбирани, фанатизирани, шизофренирани индивиди, призоваващи към масови убийства по етнически признак. Тоест, убий руснака навсякъде, където го срещнеш?! По интифа от фашизоидната клоака „Фейсбук“ и според инструкцията от медиите и официалните власти в САЩ и марионетки.

Оттук нататък вече имаме патент за нова мерна единица за наглост, а именно – една „кулеба“. Не ми се хабят думи за този нахалник, който би трябвало да бъде изхвърлен с шутове от святата сграда срещу Коня на Царя Освободител. Или откъдето и да е по жълтите павета. За какво плачеш, наглец безподобен?

Накарай най-напред Зеленски, Порошенко, Юшченко, Тимошенко, Саакашвили, Яценюк, Коломойски, Ахметов и цялата мафия в Киев да си продадат огромните имоти и активи в Русия, Европа и САЩ, а после искай левчета от бедните българи за въоръжаване на башибозука от „Азов“. Ние и без това сме ограбвани от Вашингтон и Брюксел в името на фалшиви каузи  – от „Арабската пролет“ до „Украинския майдан“.

Не е ли ясно, че минимум половината от безкрайната финансова помощ от Запада за Киев потъва в джобовете на криминалната олигархия, финансирала нацисткия метеж през зимата на 2014-та, последван от геноцида срещу Донбас и репресията срещу майчин език, вяра, етнос и опозиция? Нормално, Кулеба си брани белия хляб от… Виктория Нюланд, изрекла сакралната фраза „Майната му на ЕС…“. Кой бе казал „Майната му на православието”, помните ли?!

Защо обаче сме длъжни да го слушаме и да му ръкопляскаме, като евро-атлантическите натегачи от различни цветове? И все пак, ХараКиро е пловдивски пич от Канада и Харвард.

Той предлага петцифрената си заплата, която очевидно му е бонус, за спасяване на… „Азов“, докато други по-католици от папата от породата на Мони, Ленчето, Наско, Ноев, Шаламанов, Ненчев и т.н. искат да минат тънко, като агитират за оръжие за бандеровци, ама с парите на данъкоплатците.

Сякаш ни е малко  масрафът по всички параграфи, без да знаем какво точно означават думите на Борел за солидарното участие във финансирането на войната на САЩ и Ко до последния украинец…

Георги Атанасов, специално за „Уикенд”

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Призив: Просто ХараКиро да хвърля кърпата! - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!