Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Газ през ОФШОРКА! ЯКО демокаратично, СУПЕР антикорупционно! – Огромен скандал с мирис на газ

Илияна Йотова: Позорни са действията на правителството за внос на газ чрез офшорка! Тома Биков: Правителството участва в корупционна схема

Илияна Йотова: Позорни са действията на правителството за внос на газ чрез офшорка!

Асен Василев, който е взел това решение, трябва да си подаде оставката, смята вицепрезидентът

Още в първите часове на военните действия в Украйна президентската институция излезе с остра позиция, че става дума за абсурдна война. Тази позиция на на президентската институциия не се е променила и до днес. Промениха се доста колебливите позиции на правителството, откъдето идва тази несигурност. Това каза в предаването "На фокус" по Нова телевизия вицепрезидентът Илияна Йотова.

Тя коментира и думите на вицепремиера Асен Василев, че позицията на президента Румен Радев за военната помощ за Украйна е позорна.

Позорно е, ако се докаже, че се пренебрегват интересите на 25 000 български фирми, които зависят от доставките на газа, заради внос на газ чрез офшорна фирма. Ако това нещо се докаже, ще бъдем изправени пред един огромен скандал с мирис на газ. Ако това се докаже, г-н Асен Василев трябва да поеме отговорност. Този, който е взел това решение, трябва да си подаде оставката, защото това е позорна позиция, подчерта Йотова.

Вицепрезидентът отбеляза, че до момента не знаем формулата, по която ще се извършват алтернативните доставки на природен газ след спирането на руския газ за България.

Илияна Йотова заяви, че засега не разглежда хипоптеза за падане на правителството. Смятам, че то ще оцелее въпреки последните трусове, посочи тя.

Тома Биков: Турски поток може да достави газ за България. Правителството участва в корупционна схема

"След като доставките ни на газ спряха, но не и самият газ, значи сме енергийно зависима държава. ГЕРБ сме направили връзки с Гърция и Турция, в които освен да изнасяме и да внасяме газ. Турски поток може да достави газ за България". Това заяви депутатът и зам.-председател на ПГ на ГЕРБ Тома Биков за "На фокус". 

По думите му има посредници, които ще оскъпят газа със 100 млн. на месец. "Важният въпрос е, че заради това правителство в следващите месеци България ще плаща 100 млн. повече, отколкото плащаше предния месец. Правителството участва в корупционна схема", убеден е Биков. И попита защо "Булгаргаз" не са заявили резервирали газ от Гърция, а го е направила частна фирма. 

"Това, което казват Радев и ГЕРБ се виждат от всички. Включително от БСП и българските граждани. Нямам усещане за затопляне на отношенията между президента и ГЕРБ. Г-н Радев е в позиция да се разграничи от правителството, за да не обере негативите от действията им. Нямаме полза да ухажваме Радев. Правителството вкараха в такава ситуация страната, че не знам дали някой ще има желание да управлява след тях", посочи той. И уточни,че  ГЕРБ е "за" излизане от руската зависимост, но без посредници и не на по-висока цена.  

"Василев излъга, Борисов не е чакал Путин 8 часа. След като му подари кученцето газът падна с 20%. Назначават корпоративни хора, които превземат държавните дружества", коментира депутатът. 

Според него има възможност правителството да вкарат 40 млрд. газ, просто трябва да направят предварителни заявки. "Защо не са го направили това януари-февруари тази година, попита Биков. Правителството иска да върнат посредниците при доставките на газ", каза още Биков. 

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Илияна Йотова: Позорни са действията на правителството за внос на газ чрез офшорка!

Тома Биков: Турски поток може да достави газ за България. Правителството участва в корупционна схема

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!