Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вътрешен преврат: Асен Василев бие шута на Просто Киро! Канадеца не предполага какво му готвят

kiro-asen_600x420

Асен Василев се готви за премиер, за ужас на Кирил Петков!

Асен на мястото на Киро

В “Продължаваме промяната” има вътрешна битка, за която обаче премиерът Кирил Петков даже не предполага. Неговият заместник и приятел от младежките години Асен Василев се готви да го детронира.

Това разкри в ефира на БТВ Румен Овчаров тази сутрин.  Той е убеден, че финансовият министър се готви за новия лидер на България и затова са всичките му изказвания срещу Русия от тази седмица.

Просто Киро не се изказа толкова остро срещу Путин и Русия, въпреки че и той е на мнението на Василев. Последният обаче яхна вълната и реши да си направи здрав ПР, убеден е Овчаров.

Целта на финансиста е да бъде избран за едноличен лидер на ПП и да “плъзне по пързалката” Кирил Петков. За да може при нова победа на избори именно той да стане министър-председател.

Асен Василев ще подлее вода на Кирил Петков

Според някои слухове вече има недоволни вътре в партията, че Петков не реагира по никакъв начин на изявленията на президента по отношение на военната помощ за Украйна. Днес в Копривщица премиерът отказа да коментира думите на Радев, че има политици, които са шарлатани с користни цели.

За разлика от Кирил Петков, Асен Василев няма проблеми с критиките към ген. Радев. Преди дни той нарече позицията му за Украйна “позорна” и продължава и до днес да критикува президента, че не иска да се дава оръжие на украинците.

По-мекото отношение на Петков към опозицията и президентството е напът да му “изяде главата”. Вече има членове на ПП, които желаят Асен Василев за свой лидер.

Освен това изказванията на Василев се оказаха много полезни за него и в чужбина. Британците например казаха, че биха искали такъв премиер за своята страна.

Предателството на Василев спрямо Петков е въпрос на дни. Според някои информации финансистът мечтае за лидерския пост от самото начало, но общественият натиск наложил премиер да стане Кирил Петков.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Вътрешен преврат: Асен Василев бие шута на Просто Киро! Канадеца не предполага какво му готвят

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!