Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев измете пода с Асен Василев: Шарлатанин, хората не са ти стока!

radev-asen_600x380

Разривът между Румен Радев и Асен Василев става все по-голям. Само преди минути, по случай Деня на труда, президентът индиректно нападна финансовия министър заради позицията му спрямо пращането на оръжие на Украйна.

Ген. Радев каза в своето изявление, че днес някои политици се опитват да използват българския народ като стока за постигане на свои користни цели. Тук той със сигурност имаше предвид Кирил Петков и главно Асен Василев, който преди дни определи позицията му за военната помощ за Украйна като позорна.

Държавният глава стигна дори още по-далеч. Той нарече днешните управляващи „политически шарлатани“, които са готови да минат през всекиго, за да се облагодетелстват.

Президентът за пореден път апелира България да не бъде въвличана във войната в Украйна, а начинът за това е само един – като не се изпраща военна помощ на украинците. Той вижда, че правителството е напът да стори именно това и затова се опитва да го спре.

Румен Радев заяви още, че войната е абсолютно неприемлива в България и намекна, че думите на Василев за ответен удар срещу Русия са въздух под налягане. Няма как нашата армия да се справи с руската. Василев и Петков обаче се опитват да ядосат Владимир Путин и за целта изпозлват народа, като го обричат на по-скъп газ.

Вижте цялото обръщение към българите на Румен Радев!

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Румен Радев измете пода с Асен Василев: Шарлатанин, хората не са ти стока!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!