Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Далаверата да си украински бежанец в България! 380 лв. на ръка + безплатни нощувки на морето с храна...

Днес, ще ви разкажем истината защо е далавера да си украински бежанец в България и защо българските медии мълчат по темата, пише ringtimebg.

Определено да си бежанец от Украйна в България си е далавера, споделя украински шофьор на автобус, който случайно засякохме на Българо - Румънската граница, автобуса беше пълен с хора, но посоката на пътуване му беше Украйна. На нашият въпрос, дали се прибират в Украйна, неговите пътници, той отговори положително, но добави, ще се върна в Слънчев Бряг, след няколко дена, защото има други украинци, които искат да дойдат да почиват безплатно на вашето море. 

Виждайки изненадата ни, шофьора започна да се смее и да ни пита, ама вие не знаете ли? Сега на най - голяма далавера са всички онези украинци, които се пишат бежанци в България, идват за по - месец, настаняват ги безплатно в хотели, хранят ги, а накрая дори им превеждат по 380 лв в банковата сметка заради факта, че са си починали добре. 

Зададохме въпроса:

- Но как, нали се води, война? Нали бягат хора?

При, което шофьора на украинският автобус просто ни помоли да проследим трафика на украинските автобуси, към Украйна и обратно през последните две седмици, ще видите как се прибират пълни и се връщат пълни. 

Проверете и ще се удивите как една огромна далавера се случва пред очите ви....

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Далаверата да си украински бежанец в България! 380 лв. на ръка + безплатни нощувки на морето с храна...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!