Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тесла за пенсионерите. По-малко пари от юли

Тесла за пенсионерите е заложило финансовото министерство в Конвергентната програма на България, която беше приета от Министерски съвет преди няколко дни.

В документа е записано, че плановете на Министерството на финансите са от 1 юли пенсиите да бъдат индексирани с 6,1%, което е значително по-малко от инфлацията, съобщи „Труд“.

Освен това е планирано отпадане на добавките към пенсиите. Така по-голяма част от пенсионерите ще взимат по-малко пари през втората половина на годината, въпреки високата инфлация.

Работна група с участието на представители на НОИ и министерствата на финансите и на социалната политика разработват различни варианти за по-голямо повишение на пенсиите от 1 юли.

Засега обаче тези варианти не са официално представени. Ако увеличението на пенсиите е по-голямо, така че само да покрие отпадането на добавките от 1 юли, инфлацията отново ще изяде индексирането на пенсиите и в края на годината реално пенсионерите ще бъдат по-бедни, отколкото сега.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Тесла за пенсионерите. По-малко пари от юли

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!