Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадинов: Българското правителство върви по стъпките на украинското! Американските марионетки, управляващи България, съзнателно провокират Русия

Искам да питам Кирил Петков и Асен Василев с техните ценности ли ще платят скока на всички цени и те ли ще компенсират от личния си джоб ръста на инфлацията, каза той

Българското правителство върви по стъпките на украинското правителство.

Това каза за БТВ лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

"Тъй като украинските управляващи бяха американски марионетки, тяхната задача беше да създават антируски настроения в Украйна с идеята да се максимално да се провокира Руската федерация, за да предприеме тя ответни действия, за да може по този начин да се разрушат вековни исторически връзки между двата народа", каза Костадинов.

„Американските марионетки в България, управляващи държавата ни, съзнателно провокират Русия", допълни той. По думите му те „съзнателно провеждат максимално груби антируски действия“.

Костадинов припомни, че България беше една от първите държави, които въведоха санкции срещу Русия и затвориха въздушното си пространство.

„България беше една от първите държави, които затвориха морските си пристанища няколко дни, след като благодарение на Руската Федерация и на Донецката република българските моряци бяха освободени, след като бяха държани 54 дни принудително в украинското пристанище Мариупол от украинските военни. И, за да е пълен парадоксът, когато преди два дни нашият министър-председател беше в Киев, той благодари на тези, които държаха като жив щит българските моряци, че са ги спасили. Това е все едно изнасилена жена да благодари на изнасилвача си, че я е спасил, защото е спрял да я изнасилва“, каза Костадин Костадинов.

Лидерът на „Възраждане“ заяви, че иска да попита Асен Василев и Кирил Петков от личния си джоб ли ще компенсират ръста на инфлацията.

„Искам да питам Кирил Петков и Асен Василев с техните ценности ли ще платят скока на всички цени и те ли ще компенсират от личния си джоб ръста на инфлацията в България, коментира Костадинов във връзка с въпрос, който са поставили в парламента кой ще плати щетите, нанесени на българската икономика.

По думите му управляващите са казали, че „било цинично да говорим за пари, след като трябвало да говорим за ценности“.

„Скокът на цената на газа ще бъде само първото нещо, което ще ни сполети, защото с него ще скочат и цените на абсолютно всички други неща, за които можем да се сетим. Да не говорим за това, че останалите енергоносители също вървят нагоре като цени, но, разбира се, това българските управници не ги интересува“, каза още лидерът на „Възраждане“.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Костадинов: Американските марионетки, управляващи България, съзнателно провокират Русия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!