Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков на косъм от смъртта в Киев! Рискува живота си за американските ни “братя”

kiril-petkov_600x380

Кирил Петков и хората около него без малко да не успеят да се завърнат от Киев!

Посещението в Киев

Цялата българска делегация в Киев можеше изобщо да не успее да се върне от Киев. Това стана ясно от изявлението на депутата от “Има такъв народ” Станислав Балабанов по bTV.

Той разкри в ефир, че руска ракета е паднала само на 200 м. от българите в Киев. Това значи, че те са били на косъм от смъртта.

Балабанов се обяви твърдо “за” военна и всякаква помощ за Украйна. По думите му стана ясно, че на 4 май ИТН ще гласува изцяло “за” пращането на оръжия в Украйна.

Кирил Петков на косъм от смъртта в Киев

Идеята за посещението в Киев беше на премиера Кирил Петков. Той реши да отиде на място, за да има оправдание, че изпраща оръжие, като заяви, че е видял с очите си в колко лошо състояние е украинският народ.

По този начин премиерът опроверга думите на президента Румен Радев, който наскоро заяви, че политиците не си рискуват своя живот, но искат от българския народ да го направи за Украйна. В случая Просто Киро си рискува живота, но той го направи по-скоро притиснат от САЩ.

В името на дружбата с Америка Петков реши да отиде до Киев и да покаже на света, че е съпричастен към украинците. По този начин Големият брат ще го потупа по рамото (образно казано), което обаче е риск за въвличането на България във войната.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кирил Петков на косъм от смъртта в Киев! Рискува живота си за американските ни "братя"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!