Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПАНИКА в ГЕРБ: САЩ търсят „перач” на Бойко по 6 обвинения, за да приберат „изпраното”! Какво ще изпее Петър Михайлов?

ОПГ ГЕРБ е в дива паника – „перач” на Бойко Борисов е арестуван в САЩ по 6 обвинения! Според оперативна информация преди време Петър Михайлов – Вълка от Марково, бил един от бизнесмените, легализирали престъпните милиони на Мутрата по криминални схеми.

Ако Щатите поискат, Министерството на правосъдието ще бъде принудено да екстрадира пловдивчанина отвъд Океана. Тогава ще стане много интересно – какво точно ще разкрие през американските власти престъпникът от обкръжението на бившия премиер?

Според официалната информация портфолиото от фирми на Петър Михайлов включва няколко дружества в сферата на финансовото консултиране.

Преди ден Пловдивският апелативен съд наложи домашен арест на перача на Бойко, търсен от САЩ по 6 обвинения. Мъжът обжалва пред Апелативен съд – Пловдив определената му от Окръжния съд мярка за неотклонение „задържане под стража“ с искане за по-лека.

Прокуратурата поиска тарикатът да остане под стража за срок до 60 дни с цел осигуряване участието на лицето в производство по екстрадиция по Закона за екстрадицията и европейската заповед за арест.

От представените от американското министерство на правосъдието документи е видно, че бизнесменът, свързан с Борисов, се издирва от съд в Ню Йорк, САЩ, за извършването на шест престъпления, за които е повдигнато обвинение от страна на американските власти, които представляват престъпения и по смисъла на българското законодателство.

Това са престъпления против финансовата, данъчната и осигурителната система, пране на пари (по чл.260в, чл.253 от НК) и участие в организирана престъпна група (чл.321, ал.2 от НК) и за които и в българското законодателство се предвижда наказание лишаване от свобода в размер над една година. Деянията са извършени през периода 2013-2019 г.

Апелативните магистрати решиха, че отменят определението на Окръжния съд като смятат, че с оглед влошеното здравословно състояние на обвиняемия, семейното му положение, трудовата ангажираност и чистото съдебно минало, изискванията на закона могат да бъдат спазени и с по-леката мярка за неотклонение „домашен арест“.

Определението на Апелативния съд е окончателно.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: ПАНИКА в ГЕРБ: САЩ търсят „перач” на Бойко по 6 обвинения! Какво ще изпее Петър Михайлов? - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!