Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пари за Украйна ли!? ВИДЕО с потресаваща гледка как наша шампионка рови в боклука

Бившата лекоатлетка Розка Станчева, която е донесла над 100 медала за България, тъне в мизерия. Тя вече е на 90 години, но въпреки напредналата възраст продължава да спортува и често може да бъде забелязана на пистата в НСА в столицата.

Влогърът Станислав Цанов пръв разказа историята на баба Розка, която се разпространява във „Фейсбук“, където мнозина недоумяват относно призивите на Кирил Петков да се даряват пари за Украйна при положение, че има хора у нас, които едва преживяват заради липсата на финансова помощ от държавата.

Цанов показа и потресаващата гледка как Розка Станчева рови в боклука. Нещо повече – тя дори ходи в столовата на НСА, където събира остатъците от храната на студентите.

„Имам много медали, към 90 са златните ми медали, които съм донесла на България. Държавата нищо не ми помага. Пенсията ми е 270 лева“, разказва бившата шампионка.

На Световните игри за ветерани в Сидни през 2009 година, когато е на 77 г., Станчева печели злато в скока на дължина. През 2018 г. (на 85 г.), отново завоюва злато – на световното първенство в Малага.

Цанов организира изненада за възрастната жена, събирайки в двора на НСА хора, които й се възхищават. Те я зарадваха с дарение и различни подаръци, включително портрет на Васил Левски, нарисуван от анонимен художник. Подариха й и мобилен телефон, какъвто никога не е имала.

„Много се зарадвах. Просто не мога да повярвам колко хора са одобрили и харесали отношението ми към спорта. Самичка се оправям. Аз съм много практичен човек и се оправям, никога не съм искала от някого“, коментира баба Розка.

Публикацията на друг влогър – Николай Антонов, също набира популярност във „Фейсбук“. Toй пише за шампионката: „Розка Станчева, донесла 90 медала на България, взима 270 лева пенсия и рови по кофите, а вие събирате пари за Украйна! Що за народ е българският? Цял клип направих и ви питах – кога ще бъдете съпричастни с пенсионерите и децата в неравностойно положение?“:

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Пари за Украйна ли!? ВИДЕО с потресаваща гледка как наша шампионка рови в боклука - Новинар Онлайн

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!