Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Lupa.bg: СБОГОМ! Кабинетът пада на 30 юни!

СБОГОМ в Lupa.bg: Кабинетът пада на 30 юни!

Кабинетът на Кирил Петков ще падне на 30 юни! Новината съобщи пред Lupa.bg източник от парламента, запознат с уговорката между големите играчи в политиката. Колкото и конспиративно да звучи, животът на нашето правителство зависи от Париж - от 1 януари Франция пое ротационното председателство на Съвета на Европейския съюз от Словения и ще го задържи до 30 юни 2022 г.

Точно на края на френското европредседателство Кирил Петков ще даде „зелена светлина” за присъединяването на западната ни съседка към общността, въпреки многото обещания, че решение от такава важност ще мине през гласуване в парламента. 

„Приемането на Македония вече е договорено от правителството, измъкване няма“, категоричен е информаторът на Lupa.bg.

Жестът, остър противник на който е Слави Трифонов, ще накара „Има такъв народ” официално да напусне коалицията, което ще доведе до разпад на четворната коалиция, а президентът Румен Радев ще бъде принуден да насрочи нови предсрочни избори.

Най-вероятната дата на вота ще е в началото на октомври. Опасенията на партиите са, че ако бъдат свикани по-рано, избирателната активност ще е рекордно ниска заради изключително натегнатата ситуация покрай войната на Русия срещу Украйна, галопиращите цени и дори отпускарския сезон, когато малцина биха си нарушили ваканцуването заради поредното ходене до урните.

Според източника на Lupa.bg основна роля в планирания сюжет ще изиграе ИНТ, която ще поеме подадената топка от Кирил Петков с темата „Македония”. Предположенията са, че „Възраждане” на Костадин Костадинов също ще удари едно рамо, понеже, поне до момента, историкът от Варна също е доста чувствителен на тема Скопие в ЕС.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: СБОГОМ в Lupa.bg: Кабинетът пада на 30 юни! - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!