Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Обедняваме по програма на кабинета Петков: Правителството планира обедняване на населението през настоящата година

image

Правителството на Кирил Петков планира обедняване на населението през настоящата година.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Обедняваме по програма на кабинета Петков

Прогнозират 10% инфлация за цялата 2022 г.

Само 8,1% ръст на доходите

Обедняване на хората в България през 2022 г. планира правителството на Кирил Петков. Това става ясно от Конвергентната програма на България, която през миналата седмица беше приета от Министерски съвет. Според документа инфлацията в страната за цялата 2022 г. ще бъде 10%, а нарастването на заплатите ще бъде по-малко - само с 8,1%.

Така правителството планира инфлацията да изяде увеличението на заплатите и в края на годината реално да сме по-бедни отколкото в момента. И това дори е заложено в официален документ, който се приема от Министерски съвет по настояване от Брюксел. Дори за следващата 2023 г. финансовото състояние на домакинствата не се очаква да се подобри съществено.

Заложената в Конвергентната програма прогноза предвижда през следващата година да има съвсем малък реален ръст на заплатите, далеч под нивата от преди 2021 г.

Обедняването на населението не е само заради поскъпването на горивата, а е и пряк резултат от действията на правителството. Наложилата се през последните години традиция да бъдат увеличавани бюджетните заплати през настоящата 2022 г. беше прекъсната. Въпреки рекордно високата инфлация, от 1 април бяха увеличени само заплатите на учителите, което оказва влияние върху общото ниво на доходите в страната. Въпреки настояванията на синдикатите, министърът на финансите Асен Василев засега не планира увеличение на минималната заплата от 1 юли, а напротив - в разработената от неговия екип прогноза се предвижда замразяване на минималната заплата на 710 лв. през тази и следващите две години.

Наред с решения, които стопират ръста на доходите, правителството на Кирил Петков не предприема мерки срещу ръста на инфлацията. Бяха въведени само компенсации за бизнеса заради скъпия ток, но това стана със закъснение и в недостатъчен размер, за да предотврати ръста на цените. Докато в редица други страни от ЕС бяха въведени мерки за подкрепа на превозвачите, така че поскъпването на горивата да не се отрази на цените на стоките, у нас такива мерки няма. Затова в сряда превозвачи излязоха на протест в шест големи града.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

 

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Цените растат повече от заплатата - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!