Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков явно е лудо влюбен! Благодари на Зеленски, че спасил българските моряци в Мариопул

Българският премиер Кирил Петков се срещна с украинския президент Володимир Зеленски, съобщиха от пресслужбата на Министерският съвет.

„Радостен съм да ви приветствам в Киев”. Така Зеленски посрещна българската делегация.

„Вече 64 ден виждаме колко струват заявленията на руските управници – 64 ден поред Русия атакува нашите цивилни, военни, разрушава всичко, убива всички, унищожава сгради, инфраструктура. Ние устояваме 64 ден подред, а Русия нищо не успя да постигне и съм сигурен, че нищо няма да успее да постигне. Целият свят е солидарен с Украйна, включително и България, много съм благодарен на Вас и Вашата държава. Обсъдихме всички ключови въпроси днес. Украйна има нужда от подкрепата на надеждните си приятели”, коментира Зеленски на съвместен брифинг след срещата си с българския премиер.

Петков посочи, че България може да помогне за защитата на Украйна с ремонт на украинска военна техника.

„Днес говорехме за установяване на взаимодействие за ремонт на украинска техника в български заводи. За нас са важни качеството и сроковете. Също взаимодействие в енергетичната сфера. Украйна е готова да снабдява България с електроенергия, да съдейства за диверсификацията на газа. Договорихме се за транспортиране на селскостопанска продукция през пристанище Варна. Украйна ще предостави сътрудничество на българските плавателни съдове, които са блокирани в черноморските пристанища”, каза Зеленски.

„Санкциите са необходими само заради това Русия да бъде принудена да търси мир. За членството на Украйна в ЕС благодаря на Петков за твърдата подкрепа. Благодаря за личната инициатива на Петков за събирането на средства в България за Украйна”, заяви Зеленски.

„Смятам, че България е сред приятелските страни. Тя може да помага със санкциите, с членството в Европейския съюз и с ремонта на техника, която може да спасява животи в Украйна”, подчерта Зеленски и добави: „Имате с какво да се гордеете”.

„Искам да Ви благодаря за лидерството. Украйна ще спечели тази война, нямам никакво съмнение в това. Всички демократични държави стоят зад Вас”, обърна се Петков към Зеленски.

„България ще бъде щастлива да улесни износа на украинска електроенергия. България ще бъде повече от щастлива да предложи Варна като логистична база и да дистрибутира зърното, което не можете да изнесете през вашите пристанища. България може да е инструмент в подкрепа на Украйна в енергийната сигурност като използва Трансбалканския газопровод и може да предоставя втечнен природен газ през терминалите от Гърция и Турция и това ще означава и за двете държави по-ниски разходи. Приемам Вашата покана България да участва в реконструкцията на Украйна ние ще сме повече от щастливи да го направим. Благодаря за вашето предложение да помогнете на нашия кораб да се прибере. Разбирам, че имате организиран план нашите моряци да се върнат вкъщи”, посочи Петков и добави: „Много е важно за България, Украйна да вижда ясен път към ЕС, време е за нас да кажем това е мястото, към което Украйна принадлежи – европейското семейство”.

„Парламентът трябва да подкрепи даване на военно-техническа помощ и след това решение аз ще дам задача на военния министър да организира цялата логистична помощ”, поясни Петков.

„Не мога да кажа, че това е специална операция. Това е война срещу цивилни. Сега съм още по-доволен, че уволних министъра си на отбраната, който го нарече „специална операция”, коментира Петков инвазията на руската армия в Украйна и добави, че лично благодари на Зеленски, за спасяването и за евакуирането на българските моряци от Мариопул.“

Той подчерта, че ще бъдат организирани специални хъбове, така че „цялото зърно на Украйна може да бъде превозено през България”.

„Всеки, който вярва, че е част от свободния свят трябва да застане зад Украйна, дори да не се чувства персонално заплашен”, каза българският премиер и добави, че Украйна има пълната подкрепа на България.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кирил Петков явно е луд! Благодари на Зеленски, че спасил българските моряци в Мариопул - Новинар Онлайн

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!