Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Асен Василев, с широко отворени очи, налага енергиен геноцид върху българските граждани и икономика!

May be an image of 4 people, people standing, suit and indoor

Румен Петков

Асен Василев, с широко отворени очи, налага енергиен геноцид върху българските граждани и икономика. Вчера от София, днес - от Брюксел. Лъже, със замаха на Кирил Петков - България щяла да стане център за разпределение на газ и ток за Югоизточна Европа. Това твърдение е толкова абсурдно, че е равнимо само с твърдението на Кирил Петков от 8 март, че ще купи милион и половина тона пшеница.

България ще продължи да купува руски газ, но от посредниците ДЕПА и МЕТ. И тези посредници, само за май, по изчисления на експерти, ще спечелят повече от 20 млн. евро. Но тези огромни печалби ще плати българската икономика и бедният български гражданин.

Докато Василев мами, че ще ставаме разпределителен център, “Булгаргаз” всеки ден купува от Гърция по 50 000 мегаватчаса и прави посредника с по ..стотин хиляди евро по - богат всеки ден. Посредникът за продажба на, отново, руски газ, без процедура и ред.

Затова, да си дадем сметка, кой колко широко отваря блендата, когато ни мами и краде, и да присвием малко очи в размисъл, когато отиваме към урните.

Този грабеж, това чудовищно по характера си престъпление, трябва да бъде разследвано. Боя се, че за целта е необходимо ново правителство.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!