Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руското посолство в София опроверга Петков/Василев - пак показа схемата за плащането на газа

May be an image of text that says 'газ € газпромбанк cMETKa cMETKA тип оттипкна HA от тип K на купувача купувача в банката в банката в евро B рубли P купувач на газ стазпром доставчик на газ брокерски услуги € момент HA прехвърляне на собственост на газ моех московска борса'

Не се предвижда участие на трети страни в схемата, поясняват от мисията

Синьото гориво се плаща в евро, които се обменят в рубли от „Газпромбанк“, заявяват от дипломатическата мисия

Руското посолство пак показа схемата за плащането на доставките на газ. В публикация във Фейсбук от дипломатическата мисия опровергават твърденията на българското правителство, че трети страни участват в схемата.

"Във връзка с появилите се в българското информационно пространство спекулации относно схемата на плащания от неприятелските за Русия страни за доставения от „Газпром експорт“ газ бихме искали да напомним за следното.

Алгоритмът предполага прехвърляне на сумата, посочена в договора. В „Газпромбанк“ чуждестранни купувачи откриват специални сметки във валута и в рубли. Купувач плаща за газа с валута.

След това „Газпромбанк“ продава валутата на Московската борса и прехвърля рублите на втората сметка на купувача за по-нататъшно изпълняване на задълженията към „Газпром експорт“. След това се извършва доставяне на газ.

Не се предвижда участие на трети страни в схемата.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Руското посолство в София опроверга Петков/Василев - пак показа схемата за плащането на газа

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!