Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин заплаши с „мълниеносен отговор“ всяка намеса

Руският президент Владимир Путин обеща "мълниеносен отговор“, ако някой поиска да се намеси отвън в събитията в Украйна и създава стратегическа заплаха. Това той подчерта пред законодателите в Санкт Петербург, събрали се в Таврическия дворец, предаде Пловдив24.

„Ако някой възнамерява да се намеси в протичащи събития отвън и създава неприемливи стратегически заплахи за Русия, той трябва да знае, че нашите отговори на предстоящите удари ще бъдат светкавични, бързи“, каза руският държавен глава по време на среща с членове на Съвета на законодателите. 

СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ: Тайно посред нощ в София натовариха украински самолет с катюши, Киро и Нинова следят

Асен Василев: Позицията на президента Радев е позорна! Украйна ще победи в този конфликт и ние трябва да ѝ помогнем да победи

Президентът увери, че Русия разполага с инструменти за евентуален отговор, с каквито нейните опоненти не разполагат.

"Имаме затова всички необходими инструменти – такива, с които сега не може да се похвали никой. А ние няма да се хвалим, ще ги използваме, ако се наложи. И искам всички да знаят за това. Ние взехме всички решения по този въпрос", подчерта руският президент.

По-думите му, Украйна е тласната отвън към пряка конфронтация с Русия: "Украйна беше използвана просто като разходен материал в борбата срещу Русия", заяви Владимир Путин. 

Той отбеляза, че година след година Украйна е била превръщана в "анти-Русия". "А след това я доведоха до директен сблъсък, тласнаха Украйна към пряк сблъсък с Русия. Такива планове, включително военна атака срещу Крим и Донбас, за съжаление, бяха разписани в днешните доктринални украински документи", каза руският президент. 

Всички задачи на специалната военна операция, която провеждаме в Донбас и Украйна, започната на 24 февруари, безусловно ще бъдат изпълнени, за да се гарантира мир и сигурност за жителите на Донецката и Луганската народни републики, руския Крим и цялата ни страна в историческа перспектива“, каза Владимир Путин по време на срещата с членове на Съвета на законодателите. 

Той отбеляза, че „силите, които исторически са провеждали и провеждат политика на сдържанена Русия, не се нуждаят от такава независима, голяма, даже огромна според техните представи страна“. „Те смятат, че тя представлява опасност за тях просто поради факта на съществуването си. Въпреки че това далеч не е така, те самите представляват опасност за целия свят“, заяви Путин. 

В понеделник, по време на реч на разширено заседание на колегията на руската Главна прокуратура, Владимир Путин вече обърна внимание на многобройните нарушения на международното право от украински националисти и чуждестранни наемници. Освен всичко друго става дума за избиването на цивилни, използването на хора, включително деца, като жив щит, посочи руският президент. 

„Нашите войници и офицери предотвратиха реална опасност, надвиснала над родината ни, предотвратиха мащабен конфликт, който би се разгърнал на наша територия по чужд сценарий.“

Плановете на противниците на Русия да я задушат със санкции се провалиха, каза още Путин. Той отбеляза, че противниците от дълго време водят икономическа война срещу Русия и „стъпка по стъпка, използвайки всякакви предлози, а понякога и без никакви претексти, въвеждаха все нови и нови санкционни ограничения“. По думите му, руската икономика е в състояние да отблъсне въздействието на незаконните антируски санкции, които Западът смята за смазващи. 

„Нашите решения са насочени към оказване на пряка помощ на най-уязвимите категории граждани, семейства с деца и хора от по-възрастното поколение. Оказва се и ще продължава да се оказва подкрепа на ключови сектори на икономиката, стратегически предприятия, малкия и среден бизнес. В резултат на това ние не просто предприемаме мерки, за които, както току-що казах, смекчиха, а както вече бе казано, отблъснаха, блокираха първия, както смятат на Запад, съкрушителен удар от нелегитимни санкции срещу страната ни“, добави Путин.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Путин: Ако някой се намеси в ситуацията в Украйна отвън, отговорът ще бъде светкавичен

Путин заплаши с „мълниеносен отговор“ всяка намеса - Lupa BG

Petel.bg - новини - Путин с нова заплаха към света

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!