Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Спирането на газа поредният цирк с цел нови колосални кражби от джобовете на българите?

Николай Бареков

Спирането на газа вероятно е поредният цирк, разиграван от Киро Петков и неговите задкулисни господари с цел нови колосални кражби от джобовете на българите - елиминиране на държавата в лицето на "Булгаргаз" от пазара и налагането на частен посредник срещу тлъсти комисионни от порядъка на 20-30%. От седмици частната фирма на бившия шеф на държавното дружество, близък до Петков и Асен Василев, купува виртуално газ от Гърция, която си получава редовно доставките от Газпром. Гърция няма проблем да плаща в рубли и да продава като посредник в евро и долари на кирчово-прокопиевата фирма, която пък ще го продава принудително с надценка на "Булгаргаз", който пък ще слага надценката в нашите сметки за газ. Приказките на Петков, че нямало да плаща в рубли на Путин и за джипките на Аркад по селските плевни са пълна пунта мара за балъците, които ще трябва да се бъркаме за още по-дебели сметки. Разиграват ни Театър за наивници като даренията на заплати за оръжия по нигерийска сметка, въпросът е дали останаха наивници на територията ни. По новата схема Киро Петков сменя за малко своите "снежните магистрали" с празните газови тръбопроводи! Печалбата му ще е няколко милиарда от "защита на евроатлантическите" ценности и долара и еврото като платежна валута. Важно е, че народът плаща сметката за тези схеми на пладнешки грабеж по харвардски. Предлагам, замине ли днес Петков за Киев, въобще да не го пускаме да се връща обратно и да минава границата на България. Нека канадците и дядо Джо да си му берат гайлето. Всеки ден на Киро Петков в София струва на народа милиарди! Продажбата на Македония в планирана до дни и на изпроводяк мекерето Кирил Петков иска да прибере джакпота в куфарите и да си гарантира благоразположението на задокеанските си годподари, което обаче няма да е трайно, както сочи безмилостно историята.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!