Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Служебното правителство подписало лоши договори, сега трябвало да им оправят бакиите, но преди година Петков, Василев и Денков не бяха ли част от служебното правителство на "позорния" Радев?

Stefan Tashev

Новите опорки от петата колония.

Николай Бареков: Киро Петков вика: "Не сме пета колонИЯ на Русия".
Пета колонА, бе, иди от!
Този израз е от историята на Гражданската война в Испания. На път за Мадрид са четири колони, обяснил генералисимус Франко, но най-важната му, петатата колонА с предателите, вече била вътре. Чети историята, бре, Киро! Ама в Харвард не четат, само дипломи взимат.

Руските тролове чакаха почти цял ден указания, за да реагират както трябва на спирането на газа към България. Още чакат. Другата страна на монетата-жълтопаветниците този път ги изпревариха. Вече въртят плочата как Путин иска да свали правителството на Кирил Петков. Самият Петков се перчи театрално срещу Москва, заедно с шефа му Асен Василев. Служебното правителство подписало лоши договори, сега трябвало да им оправят бакиите.

Вярно, че в България населението е с много къса памет, но все пак преди година Петков, Василев и Денков не бяха ли част от служебното правителство на "позорния" Радев ?

Асен Василев: Позицията на президента Радев е позорна! Украйна ще победи в този конфликт и ние трябва да ѝ помогнем да победи

Денков дори бе зам.-министър в кабинета на Борисов. Вече една година се питам той от мафията ли е, не е ли ?

Това някак срива опорките на жълтопаветниците как Русия нали..Още повече, че те се лансират от бивши агенти на ДС, приютени в Демократична България като експерти. Като познавам изпълненията на Киро с разширените очички, очаквам утре да каже, че никога не е бил министър в служебните правителества. Той реално и не беше, според Конституционния съд.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!