Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ: Тайно посред нощ в София натовариха украински самолет с катюши, Киро и Нинова следят

6 тира с РПГ и 4 ракетни установки тип "Катюша" са били натоварени тази сутрин около 3 часа на самолет АН-124 в София, пратен от Украйна, показват сензационни снимки, разпратени до медиите. Колкото и да отричат премиерът Кирил Петков и министърката на икономиката Корнелия Нинова, че правителството не изпраща оръжие в Украйна, последната пратка е била качена призори в сряда, 27 април. Операцията е извършена в пълна секретност, но все пак за нея се разбра от служители, ангажирани с тази дейност.

Според запознати, оръжията са събирани от всички военни поделения в цялата страна в последната седмица. Координацията е била осъществена от военния министър Драгомир Заков под прекия контрол на премиера Кирил Петков и вицепремиера Асен Василев.

Шофьорите на „Громан България“, наета да извърши превоза, са получили указания да чакат докато стане 2 часа през нощта, за да не се привлича каквото и да било внимание. Именно техен служител е направил снимките, които бяха разпратени до редакциите на медиите днес.

Според източник на Lupa.bg, товаренето е продължило 45 минути и в него са се включили над 40 души. То е започнало малко преди 3 часа и е приключило към 3,40 ч. По това време обичайно няма никакъв трафик на Летище София - нито излитат, нито кацат самолети с туристи или пък товарни летателни апарати. След като е качено оръжието, тежкотоварният АН-124 веднага е излетял.

АН-124 е на украинската държавна компания за транспорт на свръхтежки товари или военна техника. Самолетът е кацнал у нас в неделя по обяд и до вторник късно вечерта продължаваше да стои на столичното летище. В сряда призори, вече наблъскан с РПГ и "Катюши", е излетял.

Товарният самолет идва от полския град Жешов, близо до украинската граница. Анализът показва, че от 21 април насам, въпросният АН-124 е направил поне шест полета. Логичното обяснение е потвърждение на слуховете, които постъпват от различни източници, че България все пак зад кулисите от поне седмица-две прави доставки на оръжие. За това с недомлъвки съобщиха и Бойко Борисов, и президента Румен Радев. Както Lupa.bg съобщи по-рано днес, за оръжието призна с половин уста и вицепремиера Асен Василев.

Товаренето на украинския АН-124 е продължило около 45 минути

Ракетните установки са старателно укрити под брезент

6 тира са докарали военната техника на Летище София. Тя е събирана в рамките на дни от всички поделения у нас

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Товарят тайно посред нощ оръжия за Украйна на Летище София (сензационни снимки) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!