Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктор Орбан: Имам евтин руски газ за 10 години напред, пука ми за еврофондовете!

orban_600x390

Виктор Орбан не се трогва от спирането на еврофондовете за Унгария!

Край с еврофондовете в Унгария

ЕС започна процедура по спирането или намаляването на отпускането на финансови средства за Унгария. Като причина в уведомлението до Будапеща се посочва, че ЕК има притеснения за злоупотреба с обществени поръчки, писа Dariknews.bg.

Някои медии в Унгария пишат, че всъщност това решение е взето с цел да се ограничат връзките на страната с Русия и да се развалят добрите им взаимоотношения. От ЕС смятат, че Унгария ползва парите от еврофондовете не по предназначение.

Лидерът на Унгария обаче няма намерение да отстъпва. Виктор Орбан изригна срещу Запада, като заяви, че няма да го победят по този начин. Той работи с Русия и това няма да спре.

Виктор Орбан не се огъна пред ЕС

“Сключил съм договор за 10 години с Русия за продажба на газ на най-евтини цени, така че няма да ме стреснат. Унгария винаги е на страната на правдата, но в случая тя не е на запад”, категоричен е Орбан.

Той е от малкото европейски лидери, обявили се против санкциите срещу Русия. Според него Владимир Путин не бива да бъде притискан икономически, защото това ще застраши сигурността на цяла Европа.

Интересно е да се отбележи, че заради близките си взаимотношения с Путин Унгария не е задължена да плаща закупувания газ в рубли, както трябва да правят останалите членки на ЕС.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Виктор Орбан: Имам евтин руски газ за 10 години напред, пука ми за еврофондовете!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!