Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Огромен гаф! Кирил Петков подмени банковата сметка за "даряване на заплати" за Украйна - Не е ясно на кого е превел заплатата си

Огромен гаф! Кирил Петков подмени банковата сметка за

Премиерът Кирил Петков смени банковата сметка, която днес публикува в личния си профил в социалните мрежи заедно с анонс, че стартира благотворителна кампания и призовава всеки българин да дари една своя заплата за Украйна. По-рано днес той съобщи, че вече е превел една своя заплата заедно с IBAN. Малко по-късно обаче се появиха публикации, че представената сметка не е официалната за помощ на Украйна и Петков побърза без обяснение да премахне текста и да добави снимка с нова банкова сметка, пише trafficnews.bg

"Затова откривам публична кампания за набиране на финансов ресурс, който да бъде предоставен на украинското правителство. Призовавам всеки български гражданин, който наистина иска да помогне на Украйна, да дари като мен една заплата.  Думите са лесни, делата са трудни, време е Фейсбук постовете да се превърнат в средства за Украйна.

Можете да дадете своя принос тук: получател: VDU 0515 Kiev; IBAN: UA133223130000025203000000021; SWIFT: EXBSUAUX", написа по-рано днес той. 

По-късно обаче последният текст от поста, указващ къде да дадем своя принос, беше премахнат без обяснение. Така също без обяснение на негово място беше прекачена снимка с банкова информация, която обаче няма нищо общо с първоначално посочената. Не е ясно колко хора да реагирали и дарили някаква дума или дори - една заплата. Дали и Кирил Петков е дарил своята заплата на мнимата банкова сметка, също не става ясно. 

Проверка на първата банкова сметка показва, че тя фигурира в профил във фейсбук, управляват от Нигерия - страна, която се асоциира с банкови измами, сигнализира журналистът Григов Лилов. На сайта на украинската банка също не фигурира посочената първоначално сметка. Подмененият IBAN няма нищо общо със стария. Откъде може да се дължи грешката не става ясно. 

Коментарите на потребители във "Фейсбук" обаче не закъсняха. Масово те са обединени срещу кампанията, считайки я за несправедлива, предвид ниския стандарт на живот в България. След като стана ясен гафът с банковата сметка обаче тонът се изостри още повече, като потребители я наричат "безсрамна и цинична кампания", и то в угода на мошеници.

По-големият въпрос е обаче как се е появила въобще тази първоначална сметка в поста на премиера, предвид че се анонсира толкова мащабна и чувствителна кампания. Вероятно постът е прегледан поне от двама от ПР експертите на Петков. Именно това е линията, върху която много от анализаторите в момента разсъждават. 

Новата сметка:

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Огромен гаф! Кирил Петков подмени банковата сметка за "даряване на заплати" за Украйна - trafficnews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!