Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Продължаваме Промяната: Оставиха персонала в „Пирогов“ без пари за Великден!

Поредната тъпотия и безумие в държавата – персоналът в една от най-елитните ни и важни болници у нас – „Пирогов“, остана без заплати за великденските празници.

Освен, че няма да има бонуси или допълнителни възнаграждения, както на повечето нормални работни места в страната, медиците останаха без пукната пара за най-светлите празници!

Едва ли има институция в България, която да остави без заплати персонала си, на връх празниците, особено такива и в трудни времена, каквито са днешните! А там, в болничното заведение, се превеждат добри пари от държавата, но…

За сравнение – болница „Св. Марина“ във Варна, която изплати на медиците си финансовите параметри по две – бонус заплати за празниците! Хора разни, аршин – различен.

С тези си действия, шефът на „Пирогов“ – проф. Иван Поромански, още сгъстява облаците над главата си и затвърждава твърденията, че болницата под негово управление е в отчайващо финансово състояние.

Самите служители, разбира се, но малка част от тях, дори се осмелиха да пишат по проблематичната тема в социалните мрежи, макар и с риск да си създадат допълнително проблеми, тъй като не могат да стигнат до разговори с ръководството на „Пирогов“.

Според наша информация, просрочията на “Пирогов” са се увеличили с 4 млн. лв., а по средствата, осигурени от предишното ръководство, това на проф. Асен Балтов, няма никакво движение – договорите не са разплатени и се трупат лихви, за което спокойно може да бъде подведен директора под отговорност. За което настояват и служителите на елитната столична болница.

Плануваните ремонти на отделението по урология все още не са започнали, а това на централния операционен блок се забави с над 8 месеца, което е довело до отлив на пациенти.

Наскоро стана ясно, че са направени знакови уволнения в болницата – началници на отделения, зам.-директори. А според информация на Lupa.bg предстоят и още показни падания на глави.

Статистиката показва, че управлението в момента, което е от близо година, води до отлив на пациенти, намалява доверието към медиците и срива репутацията на една от най-големите спешни болници не само в София, а и на Балканите.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Продължаваме Промяната: Оставиха персонала в „Пирогов“ без пари за Великден! - Новинар Онлайн

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!