Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това не е У край на, това са разрушения след бомбардировки на турската армия в Ирак! Я да видим сега реакцията на "демократичния" Запад?

May be an image of 1 person and outdoors

Българи

Преди пет дни Турция нахлу в Ирак с пехота, танкове, артилерия и самолети. Вече пети ден турците бомбардират иракски градове и села и водят война с армията на кюрдската автономия в Северен Ирак.

По "българските"медии за това няма ни ред, ни дума, ни вопъл, ни стон. Няма иракски или кюрдски знаменца по профилите на либералните активисти, няма вой за турските жестокости в Ирак.

Това нормално за евроатлантическите ценности.

Турция е член на НАТО и тази война не е война, а хуманитарна операция. Всеки, който е против нея е терорист.

Бивш ¿-кр@ ин ски премиер: Спецоперацията спаси Русия от ядрен удар на НАТО

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

НАТО учеха ¿-кр@ ин ските военнослужещи не да спасяват цивилни, а да ги използват за военни цели, приписвайки смъртта на цивилни на противника

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!