Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шолц: Киев трябва да формулира условията за мир. Германия не може повече да доставя оръжия

Германия се опитва да избегне намесата на НАТО в бойните действия в ¿-кр@й н@, трябва да се опитаме да постигнем деескалация. Това заяви германският канцлер Олаф Шолц в интервю, публикувано в петък в списание Der Spiegel. По думите му, Германия е готова да бъде гарант за ¿-кр@й н@, но е против "наложения мир" Шолц отбеляза, че "властите в Киев трябва да формулират условията за мир, никой няма да го направи вместо тях". Освен това германският канцлер отбеляза, че "въвеждането на зона, забранена за полети, ще направи НАТО страна във войната", съобщава ТАСС.

"Въвеждането на зона, забранена за полети, би направила НАТО страна във войната. Дадох клетва. Отдавна казах, че трябва да направим всичко възможно, за да избегнем пряка военна конфронтация между НАТО и добре въоръжена страна като Русия, която също има ядрени оръжия. Правя всичко, за да предотвратя ескалация, водеща до трета световна война. Не трябва да има ядрена война", категоричен е Шолц.

За въоръжените сили на Германия ще бъде трудно да доставят на ¿-кр@й н@ повече оръжия от собствените си запаси, проверяват се всички възможности, каза германският канцлер. По думите му, „възможностите на Бундесвера за доставки от собствения си арсенал е до голяма степен изчерпан“.

Освен това, добави канцлера, Германия помни задълженията си в рамките на НАТО и "необходимостта от защита на територията на Алианса по всяко време". "Това е трудно решение, което ние и нашите партньори трябва да вземем. Заплахата за територията на НАТО от Русия остава. Това чуваме от партньорите в Балтийските страни, които искат засилено присъствие на Бундесвера", добави Шолц.

Германия е готова да бъде гарант за сигурността на ¿-кр@й н@, но самата ¿-кр@й н@ трябва да може да се защити в бъдеще и да определи условията за мир с Русия, заяви също германският канцлер Олаф Шолц. „Нужно е примирие, руските войски трябва да бъдат изтеглени. Нужно е мирно споразумение, което ще позволи на ¿-кр@й н@ да се защитава в бъдеще. Ние ще оборудваме ¿-кр@й н@ по такъв начин, че нейната сигурност да бъде гарантирана. И ние сме на разположение като страна гарант", каза германският канцлер.

Шолц подчерта също, че рязкото ембарго на руския газ ще навреди на икономиката на Германия и Европа. Германският канцлер изрази желанието си „да избегне сериозна икономическа криза, загубата на милиони работни места и затварянето на фабрики, които никога няма да отворят отново“. "Първо, изобщо не виждам, как газовото ембарго ще спре войната", каза той. "Второ, вие говорите така, сякаш печелим пари от това. Но въпросът е, че искаме да избегнем сериозна икономическа криза, загубата на милиони работни места и фабрики, които никога няма да се отворят отново. Това би имало сериозни последици за страната ни, за цяла Европа". Според него това ще се отрази сериозно и на финансирането на възстановяването на ¿-кр@й н@. "Трябва да кажа: не можем да допуснем това", каза той.

Ден по-рано германският министър на отбраната Кристин Ламбрехт заяви, че Германия не може да доставя тежки оръжия на ¿-кр@й н@ от собствените си запаси на Бундесвера. Тя обясни, че именно поради тази причина е необходимо да се организира т. нар. кръгов обмен с партньори от Европейския съюз и НАТО. Тя включва доставка на оръжия за ¿-кр@й н@ от други страни, които Германия по-късно ще може да замени. Освен това, според министъра, може да се доставя оборудване съветско производство, добавя ТАСС.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Шолц: Киев трябва да формулира условията за мир. Германия не може повече да доставя оръжия | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!