Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чавушоглу: В НАТО има страни, които искат войната в ¿-кр@й н@ да продължи

/Поглед.инфо/ Турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви в сряда, че редица страни от НАТО искат да отслабят Русия и не им пука за ситуацията в ¿-кр@й н@.

Редица страни от НАТО виждат отслабването на Русия в продължаването на войната в ¿-кр@й н@. Те са малко загрижени за ситуацията в ¿-кр@й н@“, подчерта министърът в интервю за CNN Türk.

В същото време, както каза Чавушоглу, Турция отначало е вярвала, че „войната няма да продължи дълго“. Според него обаче това мнение се промени след срещата на НАТО.

Чавушоглу отбеляза, че Анкара не възнамерява да изпраща свои военни в ¿-кр@й н@.

"¿-кр@й н@ поиска гаранции за сигурност, подобни на член 5 от хартата на НАТО [колективна сигурност]. Никоя страна няма да приеме това. Турция също няма да приеме това", заяви министърът.

"Турция няма да изпрати войски в ¿-кр@й н@", подчерта той.

На 24 февруари руският президент Владимир Путин обяви специална военна операция в ¿-кр@й н@ в отговор на призива на лидерите на републиките на Дон бас за помощ.

Той подчерта, че плановете на Москва не включват окупацията на ¿-кр@ ин ски територии, целта е демилитаризация и денацификация на страната. Както се посочва в руското министерство на отбраната, руските военни не нанасят удари по градове, а деактивират само военната инфраструктура, така че нищо не застрашава цивилното население.

Превод: СМ

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Чавушоглу: В НАТО има страни, които искат войната в ¿-кр@й н@ да продължи - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!