Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия изпита успешно новата балистична ракета "Сармат" (ВИДЕО) Путин: Това ще накара да се замислят онези безумци, които се опитват да заплашват Русия

Новият ракетен комплекс ще замени най-тежката в света стратегическа ракета "Воевода“. Далекобойността на „Сармат“ е 18 хиляди километра, изходното тегло е 208,1 тона, масата на бойната глава е малко по-малко от десет тона

На космодрума Плесецк се проведе успешен тест на новата междуконтинентална ракета "Сармат", съобщи руското министерство на отбраната.

В коментар на успешния тест президентът Владимир Путин отбелява: "Ракетният комплекс „Сармат” ще обезпечи сигурността на Русия и ще накара да се замислят онези безумци, които се опитват да я заплашват"

Министерството на отбраната на РФ съобщи:

"Днес в 15:12 ч. московско време на държавния изпитателен космодрум Плесецк в Архангелска област от шахтна установка бе произведен успешен пуск на междуконтиненталната балистична ракета със стационарно базиране "Сармат". Задачите по пуска са изцяло изпълнени. Учебните бойни блокове стигнаха до зададения район на полигона Кура на полуостров Камчатка. Този пуск на перспективната ракета от тежък клас с разделяща се бойна глава се явява първи от програмата за държавни изпитания. След завършването им ракетният комплекс "Сармат" ще постъпи на въоръжение в Ракетните войски със стратегическо назначение."

В Ужурското ракетно съединение в Красноярския край върви подготовка за превъоръжаването на главния ракетен полк с новия ракетен комплекс.

Досие

РС-28 „Сармат“ е руска перспективна наземна силозна ракетна система с тежка течно-горивна междуконтинентална балистична ракета. Той е разработен от специалисти на Държавния ракетен център В. П. Макеев (Миас, Челябинска област) като заместител на комплекса Р-36М2 „Воевода“.

Далекобойността на „Сармат“ е 18 хиляди километра, изходното тегло е 208,1 тона, масата на полезния товар (бойната глава) е малко по-малко от десет тона.

Масата на горивото е 178 тона, дължината на ракетата е 35,5 метра, а диаметърът е три метра. Типът бойна глава е отделима бойна глава с блокове с индивидуално насочване, които могат да носят конвенционални или ядрени заряди.

Според терминологията на НАТО ракетата се нарича "Сатана-2".

„Сармат“ (РС-28) ще замени най-тежката в света стратегическа ракета „Воевода“. Работата по разработване на проекта започна през 2011 г.

Концепцията на комплекса „Сармат“ е доставянето на бойни глави по траектории, които затрудняват унищожаването им дори от перспективни системи за противоракетна отбрана.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Русия изпита успешно новата балистична ракета "Сармат" (ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!