Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Турция провежда военна операция в Ирак, а Русия води война в ¿-кр@й н@ – Ало... комунистическата "демокрация"

Ердоган: Турция не иска да придобие нови територии, провеждайки военната операция в Ирак

Турция не иска да придобие нови територии, провеждайки военната операция срещу кюрдските бунтовници в Северен Ирак, заяви днес пред Меджлиса турският президент Реджеп Тайип Ердоган, цитиран от турските медии и БТА.

Целта на нашата операция е прочистването на територии на Ирак от терористи, както и гарантирането на сигурността на нашата граница. Турция не претендира за никакви територии, посочи президентът.

Турските военни предприеха нова широкомащабна операция срещу кюрдските бойци в Северен Ирак в ранните часове на понеделник. Офанзивата е част от продължаващата кампания на Турция в Ирак и Сирия, насочена срещу бойците от Кюрдската работническа партия (ПКК).

Кюрдската работническа партия, която води въоръжена борба срещу турската държава от 1984 г., се разглежда като терористична организация от Анкара, ЕС и САЩ. Групировката има бази в Северен Ирак.

Путин: Просто е, бях длъжен да предприема военната операция в ¿-кр@й н@

Руският президент Влад и мир Пут ин обеща тази сряда, че животът на гражданите на самопровъзгласилите се Народни републики на Луга нск и До не цк "ще се нормализира".

"Ще направим така, че животът на тези хора постепенно да се нормализира и да се промени към по-добро", заяви Путин по време събитие и цитиран от агенция Интерфакс.

В този контекст стопанинът на Кремъл посочи, че в последните осем години Луга нск е бил подложен на "бомбардировки и военни действия" и случващото се като цяло в района на Дон бас "го задължил" да предприеме руската инвазия.

Това, което се случваше в Дон бас, ме принуди да започна тази военна операция, допълни той и подчерта, че операцията е в подкрепа на хората там.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Ердоган: Турция не иска да придобие нови територии, провеждайки военната операция в Ирак

Путин: Просто е, бях длъжен да предприема военната операция в ¿-кр@й н@

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!