Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От Словакия предупредиха Европа за предстоящата катастрофа поради преориентирането на Руската федерация на изток


Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Икономическият завой на Русия на Изток ще бъде катастрофа за Европа, тъй като тогава тя ще изпадне в пълно подчинение на Съединените щати, каза словашкият политолог Едуард Хмелар в интервю за вестник Parlamentni listy .

В Словакия той предупреди Европа за предстоящата катастрофа поради обръщането на Руската федерация на изток

След като Русия най-накрая се преориентира към източните пазари и скъса всички търговски връзки с ЕС, Европа ще стане напълно зависима от САЩ, отбеляза експертът.

Той смята, че Европейският съюз няма да може да се конкурира със съюза на Русия, Китай, Индия, Индонезия и Бразилия. В такъв случай ролята на ЕС на световната сцена може рязко да спадне. Съюзът ще бъде спасен само от превръщането му във федерация, подчерта Хмелар.

По-рано Василий Колташов, ръководител на Центъра за политически и икономически изследвания към Института за ново общество, каза, че опитите на Запада да обяви дефолт на Русия, свидетелства за икономическа катастрофа в Европа и САЩ.

Както съобщи британското издание The Economist, БВП на Русия продължава да расте и вече се е увеличил с 5% спрямо 2021 г., което потвърждава степентта на успеха на антируските санкции.

Превод: ЕС

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: От Словакия предупредиха Европа за предстоящата катастрофа поради преориентирането на Руската федерация на изток - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!