Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия е унищожила партида оръжия от ЕС и САЩ за ¿-кр@й н@, България помага с още

Плевнелиев се хвърли като бомба: Правителството лъже, даваме оръжие на ¿-кр@й н@ и това е правилното действие

/Поглед.инфо/ Въоръжените сили на РФ унищожиха логистичен център и намиращите се в него големи пратки чуждестранно оръжие, които пристигнаха в ¿-кр@й н@ от САЩ и европейските страни през последните 6 дни. Това съобщи в понеделник официалният представител на Министерството на отбраната на Руската федерация генерал-майор Игор Конашенков.

Костадин Костадинов: Пред "Дунарит" има колона от ¿-кр@ ин ски тирове, които товарят тротил

Той отбеляза, че сутринта високоточни ракети с въздушно базиране на руските въздушно-космически сили на Въоръжените сили на Русия атакуваха 124-ти съвместен център за логистична поддръжка на логистичните сили на ¿-кр@ ин ските войски край Лвов.

„Логистичният център и големите пратки чуждестранно оръжие, които бяха доставени в ¿-кр@й н@ от САЩ и европейски страни през последните шест дни, бяха унищожени“, подчерта Конашенков.

Ракетните войски и артилерията на Руската федерация нанесоха удари по 331 военни обекта в ¿-кр@й н@, добави той.

„Ракетни войски и артилерия са поразили 331 военни обекта. Поразени са 9 командни пункта, склад за ракетни и артилерийски оръжия, както и 315 района за концентрация на жива сила на противника в районите на селищата Попасная и Новомайорское. В резултат на удара до 120 националисти и 9 единици военна техника са унищожени“, каза официален представител на руското министерство на отбраната.

На 24 февруари руският президент Владимир Пут ин обяви специална военна операция в ¿-кр@й н@ в отговор на призива на лидерите на републиките на Донбас за помощ. Той подчерта, че плановете на Москва не включват окупацията на ¿-кр@ ин ски територии, целта е демилитаризация и денацификация на страната.

Превод: СМ

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Русия е унищожила партида оръжия от ЕС и САЩ за ¿-кр@й н@ - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!