Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мажд Алгафари: Чш, Кире! Говори само от свое име за ¿-кр@й н@, да не станем на кълбета!

Мажд Алгафари

Мажд Алгафари скочи срещу поредните изказвания на Кирил Петков!

Мажд Алгафари, братът на Нидал Алгафари, попиля Кирил Петков след днешните му фойерверки и патетични изказвания за огромната подкрепа на България към ¿-кр@й н@.

Мажд Алгафари попиля Кирил Петков

Знаем, че по време на посещението на външния ¿-кр@ ин ски министър у нас, Петков буквално се разля и размаза от подмазване и натегачество, както го определиха и избухнаха милиони потребители в мрежата. Сред тях бе и Мажд Алгафари, който директно смигна на Кирето, че го чака народен бой…

„Чш, Кире! Я да вземеш да си мериш приказките и да говориш тези глупости за вездесъщата ти подкрепа към ¿-кр@й н@ само и единствено от твое име, че да не станем на кълбета, ей!… Верно е, че ти имаш сериозен проблем с изказванията и требе да ти се пишат текстовете, ама айде по-сериозно!

Ясно ли ти е това, което ти думам, че и без това столът ти започна отдавна да изстива. И ако я караш така, скоро ти ще излетиш като първа ракета към Зеле нс кия“, написа Алгафари.

След което напомни на Просто Киро за „умната“ му мисъл, че ₱усия може да нападне и нас след ¿-кр@й н@. „Как тогава ще им пращаш оръжия, бре акълия?! Нас после по гол з@д ник ли да ни сварят като ни „нападнат“?! Дай да си пазим оружията, ползвай я тая глава за мислене, бе“, иронизира го Мажд Алгафари.

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

НАТО учеха ¿-кр@ ин ските военнослужещи не да спасяват цивилни, а да ги използват за военни цели, приписвайки смъртта на цивилни на противника

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Мажд Алгафари: Чш, Кире! Говори само от свое име за ¿-кр@й н@, да не станем на кълбета! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!