Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Архиепископ К@рло Ви г@но: ₱усия защитава света от ∀ нтихрист@

/Поглед.инфо/ Бившият апостолски нунций на В@тикана в Съединените щати, архиепископ К@рло Ви г@но, в специално изявление за руско-¿-кр@ ин ските отношения, обвини Запада, че е спонсорирал преврата в Ки €₣ през 2014 г. с цел разширяване на НАТО на изток и отприщване на война в ¿-кр@й н@. Ви г@но също изрази загриженост, че милиони човешки животи на планетата зависят от решения, взети от така наречения световен елит, който не е отговорен пред никое правителство и не признава нечии интереси, освен своите.

Вигано нарече ₱усия Трети Рим, който се противопоставя на новия световен ред, основан на господството на нерелигиозния Запад.

Бившият нунций отбеляза, че западната преса е пълна с лъжи и крие проявите на неонацизъм в ¿-кр@й н@ и престъпните решения на администрацията на З€л€н ски по отношение на До не цк, Луга нск и К рим и т.нар. демокрациите потискат свободата на словото. Докато католическата църква е отслабена от рухването на християнските ценности в Европа и САЩ, православната ₱усия може да спаси света.

„Може би Провидението е предопределило Моск ва, като Трети Рим, да поеме ролята на катехон, есхатологична бариера по пътя на Антихриста“, каза архиепископът. Катехон (на гръцки „сдържане“) е богословски термин, обозначаващ състояние, надарено с духовната мисия да пречиства вярата и да я защитава от злото.

„САЩ и европейските страни не трябва да маргинализират ₱усия, те трябва да сключат съюз с нея не само за възстановяване на търговията в името на общото благополучие, но и в името на възстановяването на християнската цивилизация – единствената, способна да спаси света от глобалистично техническо-медицинско трансхуманистично чудовище", заключи Ви г@но.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Архиепископ Карло Вигано: Русия защитава света от Антихриста - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!