Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Легендата Георги Иванов: Бях против Борисов, сега съм против лъжите за братска Русия!

Георги Иванов

Георги Иванов не се боеше да изкаже мнение против Бойко Борисов, както прави сега към Русия!

Първият наш космонавт Георги Иванов е легенда за България, но не само заради постижението си преди години, а и защото не се колебае и не се бои да изкаже мнението си, дори и то да не съвпада с „дирижираното“ в дадена ситуация.

Георги Иванов винаги директен – против Борисов и за Русия!

Знаем, че преди време той се обяви против екс премиера Бойко Борисов като даде твърдата си подкрепа за президента Румен Радев. И дори заяви смело, че човекът от Банкя на малкия пръст на Радев не може да стъпи – нито като професионалист, нито като лидер, нито като мъж.

Днес Георги Иванов застава твърдо зад убежденията си за братска Русия, както я нарича и не трепери пред никого. Той ясно заяви, че цялата тази омраза и нарочно насаждани лъжливи твърдения срещу страната на Владимир Путин, идват от политиците. Политици, които явно смятат народа си за малоумен.

„В повече ми идва тази бясна агресия и целенасочена атака, тази пропаганда срещу руския народ и държава. Много говорят, но ако не беше Русия, ако не беше и СССР преди, не само нямаше да видим Космос, но нямаше да имаме хилядите преимущества и ползи за родината ни, които сме имали само благодарение на Съюза.

И най-яростните русофоби не могат да заличат това, което СССР е дал на България, защото времето го помни. Русия е дала на света толкова, колкото никой друг не е. А сега я плюят, без дума да обелват за престъпленията, извършвани години наред в родината на Зеленски от сънародниците му“, казва Георги Иванов.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Легендата Георги Иванов: Бях против Борисов, сега съм против лъжите за братска Русия! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!