Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Татяна Дончева опустоши Киро на рождения му ден: Вентилатор от селската кръчма, за нищо не става!

tatyana-doncheva_600x400

Татяна Дончева срина до основи управлението на Кирил Петков!

Лидерът на “Движение-21” Татяна Дончева никак не си поплюва в приказките. Тя никога не се е страхувала да говори в прав текст, направи го и сега.

Дончева, която е юрист по образование, разритикува жестоко Кирил Петков и целия му екип. Според нея тези хора не стават за постовете, които заемат.

Татяна Дончева е крайно недоволна от външната политика, която “Продължаваме промяната” опитва да налага. Тя не може да прости на Петков, който днес става на 42 г., отношението му по казуса със Северна Македония, писа Epicenter.bg.

Татяна Дончева срина Просто Киро

“С какъв акъл поема ангажименти за падането на ветото от РСМ?! Не знае ли, че после трябва да ги изпълнява?! Това не ти е селската кръчма или махалата, където си приказваш каквото поискаш.

Той не е подготвен да се справи с този въпрос. Ходи като вентилатор по целия свят и ръси някакви идеи, но това с нищо не помага на България”, споделя Дончева.

По думите й става ясно, че тя смята правителството за провал и е въпрос на време да се разпадне официално. Неофициално то вече се разпадна след конфликта между Петков и Слави за избора на директор на БНБ.

“Повечето хора в Народното събрание в момента да случайно попаднали там. Те не разбират от политика и нямат никакъв опит. Още след първите 5 минути ми стана ясно, че за нищо не стават”, разкри Татяна Дончева.

Тя е на мнение, че Кирил Петков се опитва да угоди на западните ни партньори, но по този начин потъпква народното мнение. Големият му проблем е, че неговата позиция във външнополитически план се различава от тази на масовия българин. Премиерът е настроен изцяло прозападно и е възпитан от малък, че Русия е лошият герой, докато българският народ в голямата си част е русофилски.

Докато има такова сериозно разминаване в позициите на премиера и народа относно Русия и Путин, ще има и протести срещу това правителство. Госпожа Дончева се надява, че все пак Петков няма да вкара България във война с Кремъл.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

 

Източник/ци: Татяна Дончева опустоши Киро на рождения му ден: Вентилатор от селската кръчма, за нищо не става!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!