Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: „Ние сме първите, които ще излязат от тази игра по-бедни, отколкото сме влезли“

Няколко месеца след влизането си във властта – „Продължаваме промяната“ основават партията си в Пловдив. Съпредседатели ще бъдат премиерът Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев.

„Добре бе, защо сме такива мазохисти, защо го правиме. Ние сме първите, които ще излязат от тази игра по-бедни, отколкото сме влезли“, заяви министър-председателят.

ИТН: Лорер е раздал 13 млрд., никой не знае колко харчи Василев, не знаем в бюджета има ли пари

Той разказа за всичкото удовлетворение, което получава на моменти от работата си – например, когато здравният министър Асена Сербезова каже, че трябва да бъдат повишени заплатите на медицинските сестри.

„Изведнъж целият шит (л*йн@!), който се е случил през последната седмица, си е заслужавал“, каза премиерът.

Добрата новина за Петков е, че не са правили неща, за които са знаели, че са грешни.

„Политиката е мръсно действие, всички казват – не отивай там, за да не се мърсиш. Има една книжка на Макиавели от 14 век (бел. ред. Николо Макиавели е роден през 15 век и пише „Владетелят“ през 16 век), че политиката е мръсна работа. Трябва да правиш мръсни неща, за да успееш. Четейки тази книга, ти се доповръща. Но има една глава – това Макиавели го е писал, абе има едни хора, правят всичко, което не казвам, но, вика, въпреки това, са успешни, вика“, каза Петков и обеща с риск да не е успешен да не управлява по съветите на Николо Макиавели.

„Ами тогава, м*йната му, няма да има успешност, няма да има дълголетие, но сме направили правилните неща и сме ги направили заедно“, каза Петков.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Тотален лумпен! Киро Петков говори за л@й н@ в Пловдив, псува и се оплаква: Ще изляза беден от политиката - Demokrat.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!