Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Христо Иванов: Избори сега ще бъдат спечелени от Путин

Нови Върхове за Бай дън: Ръкува се с представител на НЕвидимите, после обърка и изхода (ВИДЕО)

Опит да помири партньорите в управляващата коалиция и да успокои страстите непосредствено преди дебатите по избора на гуверньор на БНБ направи Христо Иванов. Съпредседателят на ДБ обясни, че има много по-важни теми като съдебната реформа и заплаши, че избори сега ще бъдат спечелени от Путин.

Смисълът на това управление е особено важен, за да ни обединява. Предлагам да продължим по линия на съдебната реформа, обърна се Иванов към партньорите си.

Надявам се, че след почивката по Великден сега, ще можем да работим, каза още той. И предупреди: Рискът да предизвикаме избори, за да бъдат спечелени от Путин, е нещо, което не можем да си позволим.

Трябва са намерим съгласие да рефармираме съдебната система, категоричен бе съпредседателят на ДБ. Той даде за пример гласуваното в четвъртък закриване на спецправосъдието и напомни отново аргументите но управляващите защо е трябвало да бъде направено това.

Политическата система не трябва да бъде прибежище на хора, които се крият зад имунитета от правосъдието, категоричен бе Иванов.

Ликвидирайки спецправсъдието, ние казахме, че всички казуси трябва да се произнасят от независимия конвенционален съд, а не от политическия съд, допълни той.

Следващите важни стъпки пред коалицията били да реформира КПКОНПИ.

Иванов се обърна и към опозицията. Нека заедно да разработим общ проект за промени в конституцията, за да направим следващата стъпка за нормализиране на политическия живот, каза той.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Христо Иванов: Избори сега ще бъдат спечелени от Путин | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!